Translate

η «πανδημία» είναι κατασκευασμένη! Σενάριο του 2010 από το Ίδρυμα Ροκφέλερ το ζούμε ΤΩΡΑ!

 


ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι η πανδημία ειναι φτιαχτή! Σενάριο του 2010 από το Ιδρυμα Ρόκφελερ το ζούμε ΤΩΡΑ!

Korina Lymnioudi

Σύντομο (εντυπωσιακό) βιογραφικό Κορίνας Λυμνιούδη
Η Κορίνα Λυμνιούδη γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε μηχανικός αεροσκαφών, πιλότος (PPL) και Ιατρική. Πηρέ Μάστερ Χημικής Πληροφορικής από το UMIST University πάνω στη Μοριακή προσημείωση και σχεδιασμό φαρμάκων και Μάστερ Ψυχιατρικής. Έκανε ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας στη Ρουμάνια και σπούδασε Κλασική Ομοιοπαθητική σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ομοιοπαθητικής στην Πορτογαλία και Γνωσιακή Ομοιοπαθητική. Επίσης ειδικεύτηκε στη μέθοδο H.U.M.A. για την εύρεση του σωστού Ομοιοπαθητικού φάρμακου.

 Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με όλες τις τελευταίες ανακαλύψεις της Κβαντικής Φυσικής, ολοκλήρωσε το Immersive Seminar του Φυσικού Τομ Κάμπελ αλλά και φοιτά στη σχολή ενεργοποίησης εγκέφαλου και ψυχικών δεξιοτήτων του κυρίου Παναγιώτη Σεντέρη ενεργοποιώντας τις ικανότητές της σε τομείς όπως η Τηλεκίνηση, Τηλεπάθεια κλπ.

Με πείρα 30 χρόνων στον τομέα της Ύπνωσης και πολλές έρευνες στον τομέα του Υποσυνείδητου, πλέον βοηθά ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και την πραγματικότητά τους μέσω του επαναπρογραμματισμού υποσυνείδητου και την αφαίρεση περιοριστικών πεποιθήσεων αλλά και μέσω εξελιγμένων ενεργειακών θεραπευτικών μεθόδων.

Dr Korina Lymnioudi: Τα εμβόλια mRNA αλλάζουν το γονιδίωμα DNA

Το DNA μας είναι το «blueprint» που περιέχει τις οδηγίες που απαιτούνται για να μεγαλώσει, ν’ αναπτυχθεί, να επιβιώσει και να αναπαραχθεί ένας οργανισμός, ελέγχοντας τη σύνθεση πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας στα κύτταρα και αποτελούν τη βασική μονάδα δομής και λειτουργίας στα κύτταρα των οργανισμών.Η προσθήκη μίας πρωτεΐνης ή η αφαίρεση μίας πρωτεΐνης μέσω εμβολίου mRNA δημιουργεί γενετική μετάλλαξη.

«ΟΧΙ……ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ» ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ MEGA Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…..

video

https://m.facebook.com/moukidis/videos/10224983907011739/

George Moukidis

Τα ήξεις αφήξεις του Φαίδωνα Βόβολη για το εμβόλιο mRNA

Στο video που ακολουθεί, το οποίο απομαγνητοφώνησα για να το μελετήσω προσεκτικότερα, ο Φαίδων Βόβολης ομολογεί ότι δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτό το εμβόλιο mRNA, ποια είναι τα συστατικά του και πώς ακριβώς δρα. Συγχρόνως όμως δεν το δαιμονοποιεί, γνωρίζει και περιγράφει το πώς δρα, απορρίπτει  απόψεις ότι μπαίνοντας στο DNA μπορεί να παραμορφώσει – «αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται», είπε – και ισχυρίζεται ότι ένα εμβόλιο mRNA προφανώς και πιθανώς στα επόμενα χρόνια θα είναι μια επανάσταση στην ιατρική. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, 

Σήμερα μιλάμε για το εμβόλιο, το μείζον θέμα αυτών των ημερών. Τι έχουμε να πούμε; Πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Θεωρώ περίεργο ένας γιατρός να είναι εναντίον των εμβολίων. Τα εμβόλια ΟΝΤΩΣ έχουν βοηθήσει στην ιστορία στο να μπορέσουμε να απομακρυνθούμε από κάποιους ιούς, να μπορέσουμε να έχουμε το προσδόκιμο της ηλικίας μεγαλύτερο, να μπορέσουμε να τους καταπολεμήσουμε. Σίγουρα μετράμε πάντα το όφελος και τη ζημία. Το όφελος των εμβολίων είναι συνήθως μεγαλύτερο. Αν υπάρχει ζημία;  Αν υπάρχουν επιπλοκές; Πάντα από ένα φάρμακο υπάρχουν επιπλοκές και από ένα εμβόλιο και επιπλοκές και  ζημίες. Ωστόσο πρέπει να λέμε ότι το όφελος ιστορικά ήταν μεγαλύτερο.

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε μ’ ένα άλλο εμβόλιο,  με ένα mRNA το οποίο φοβίζει τον κόσμο. Φοβίζει βασικά το άγνωστο. Και πάλι θα πω, δεν το δαιμονοποιούμε. Θα πιάσουμε τα θετικά της επιστήμης. Ένα εμβόλιο mRNA προφανώς και πιθανώς στα επόμενα χρόνια θα είναι μια επανάσταση στην ιατρική.  Χρησιμοποιήθηκε  τα προηγούμενα χρόνια η τεχνική αυτή του mRNA κυρίως στην ογκολογία. Τώρα θα χρησιμοποιηθεί σε εμβόλιο.

Τι είναι το mRNA; Επί της ουσίας είναι ένα βιολογικό μακρομόριο το οποίο ζει στο κυτταρόπλασμα,  είναι το κύτταρο, το DNA του είναι στον πυρήνα. Δεν μπαίνει μέσα στο DNA, δεν πρόκειται να κάνει κάποια μεταμόρφωση όπως πιστεύει o πολύς o κόσμος. Αυτά θα πρέπει να τα αποφύγουμε.  Δεν πρέπει να λέγονται αυτά. 

Το τι κάνει ακριβώς. Στην ουσία παίρνει το μήνυμα από το DNA και βοηθά στη σύνθεση των πρωτεϊνών. Δηλαδή στην ουσία προπονεί τον οργανισμό στο ν’ αντεπεξέλθει στον ιό ο οποίος υπεισέρχεται. Αυτά είναι αυτά που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή για το mRNA. Είναι ένας μεταφορέας του RNA επί της ουσίας.

Τι αποφεύγουμε; Τι φοβόμαστε; Αυτό που φοβόμαστε είναι η λέξη υποχρεωτικότητα. Δεν μπορεί για μία ιατρική πράξη να υπάρξει υποχρεωτικότητα. Αυτό πρέπει να καταστεί σαφές. Κι όταν λέμε υποχρεωτικότητα μιλάμε για το μητρώο των εμβολιασμών. Δεν μπορεί να υπάρξει αυτό το μητρώο. Δεν μπορεί οι άνθρωποι να διχάζονται, να διαχωρίζονται σ’ αυτούς που έχουν κάνει εμβόλιο κια σ’ αυτούς που δεν έχουν κάνει. Δε γίνεται να μη μπορεί να πάει να γράψει τα παιδιά του στο σχολείο, δεν μπορεί να μην πάει διακοπές, δεν μπορεί να μην πάει ταξίδια, δεν μπορεί να μην πηγαίνει σε κάποια μέρη.

Αυτός που έχει κάνει το εμβόλιο, θα προστατεύεται προφανώς. Και μάλιστα, όπως ακούμε, έχει 94% κάλυψη. Άρα είναι πολύ μεγάλη. Αυτός που δεν  θα το κάνει δεν θα προστατεύεται αλλά δεν θα επιβαρύνει τον άλλον. Δεν μπορεί να επιβαρύνει τον άλλον. Αυτό να ξεκαθαριστεί.  Υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής.

Ένα μεγάλο πρόβλημα ακόμη που θα πρέπει να συζητηθεί είναι ότι δεν υπάρχουν μελέτες. Είναι πολύ νωρίς. Αυτό που λέμε. Καταλαβαίνω ότι προσπάθησαν να φτιάξουν ένα εμβόλιο διότι επείγει. Τα εμβόλια κάνουν μία δεκαετία περίπου για να είναι έτοιμα. Της παρωτίτιδας, ας πούμε, έκανε λιγότερο, επτά χρόνια. Μέσα στο χρόνο νομίζω ότι είναι δυσνόητο για μας να το δεχτούμε. Θα πρέπει να υπάρξουν μελέτες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, να δούμε τι είναι ακριβώς αυτό το εμβόλιο, ποια είναι τα συστατικά του, πώς ακριβώς δρα, να το συζητήσουμε επιστημονικά και μετά να το συστήσουμε. Αυτή είναι η Ιατρική λέξη. Η ιατρική λέξη είναι σύσταση και όχι επιβολή. Επιβολή δεν μπορεί να υπάρχει.

 Θα ήθελα να πω επίσης ότι υπάρχουν δύο εμβόλια τα οποία είναι της Pfizer και της Moderna τα οποία είναι με την τεχνική του mRNA,την καινούργια. Υπάρχουν όμως και κάποια εμβόλια που είναι με την παλιά, την ιική. Αυτό είναι το… της Ρωσίας, είναι το κινέζικο, είναι το Ισραηλίτικο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαγορεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουγγαρία να πάρει το Sputnik SVE. Θεωρώ πως χρειαζόμαστε εμβόλιο. Το ποιο εμβόλιο θα είναι αυτό δεν νομίζω ότι θα μας νουθετήσει κάποιος. 

Να δοθούν τα εμβόλια στην αγορά και το mRNA και το άλλο και να επιλέξουμε. Έτσι θα μπει ο επιστημονικός λόγος σε μία βάση. Έτσι δεν θα υπάρχουν αντικρουόμενες θέσεις, έτσι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να τσακώνονται γι’ αυτό. Θα το συζητήσουμε και επαναλαμβάνω αν χρειαστεί και πειστούμε θα το συστήσουμε. Δεν έχουμε κάτι εναντίον των εμβολίων. Ωστόσο, θα το ξαναπώ, μακριά από τους Έλληνες η υποχρεωτικότητα. Είναι το σημείο-κλειδί. Μακριά από τον κόσμο, τον πλανήτη, η υποχρεωτικότητα.  Γι’ αυτό το πράγμα θα κάνουμε το οτιδήποτε. 

Έχουμε έντονες ενστάσεις, όχι μόνον εμείς. Είναι όλος  φαντάζομαι ο κόσμος της Ιατρικής ο  οποίος  απορεί γιατί το συζητάμε αυτό το πράγμα.  Μπορούμε να συστήνουμε ένα εμβόλιο, μπορούμε να προτείνουμε και να παροτρύνουμε τους ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να το κάνουν αλλά όχι να το επιβάλλουμε. Αυτό στην Ιατρική αποτελεί θέσφατο. Ευχαριστώ πολύ.

πηγη 

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com