Translate

Ακόμα και φυλακή! ...για την παγκόσμια Συνθήκη που θέλουν να φέρουν τον Μάιο, vid

 

Συνεχίζονται τα προειδοποιητικά βίντεο για την Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία επιδιώκεται να ψηφιστεί τον Μάιο και κατά πολλούς θα επιφέρει καθεστώς δικτατορίας σε όσες χώρες την αποδεχθούν (Ενώ ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Ghebreyesus παραμένει αισιόδοξος για την σύναψη

μιας διεθνούς συνθήκης για την πανδημία μέχρι τον Μάιο του 2024, άλλοι εμπλεκόμενοι κάνουν λόγο για «απέλπιδες προσπάθειες» να σωθεί η συμφωνία μεταξύ των μελών του ΠΟΥ την τελευταία στιγμή.Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποφάσισε να αναπτύξει μια διεθνή συμφωνία για την πανδημία του ΠΟΥ . Σύμφωνα με ΜΜΕ, στόχος είναι «να αντληθούν διδάγματα από την κρίση του κορωνοϊού». Οι διαπραγματεύσεις για τη σύμβαση μεταξύ των 194 χωρών μελών του ΠΟΥ βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια. Η νέα συνθήκη για την πανδημία έχει προγραμματιστεί να επικυρωθεί τον Μάιο του τρέχοντος έτους, πιο συγκεκριμένα, ει δυνατόν, πριν τις 27 Μαΐου, όπου αρχίζει η Σύνοδος για την Υγεία!)

Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Μάλκολμ Ρόμπερτς, δήλωσε: «Στα τέλη Μαΐου… ο ΠΟΥ ψηφίζει τροποποιήσεις στους διεθνείς κανονισμούς υγείας του… που θα μετατρέψουν τον ΠΟΥ σε παγκόσμια αστυνομία υγείας».

Και συνέχισε:

«[Οι τροποποιήσεις του ΔΥΑ] πρότειναν εξαιρετικές εξουσίες για εξαναγκασμό εμβολιασμών, εξαναγκασμό ιατρικών διαδικασιών, εξαναγκασμό lockdown και κλεισίματος συνόρων και επιτρεπόμενη κράτηση χωρίς δίκαιη διαδικασία (σ.σ. Διαβάστε οπωσδήποτε ΕΔΩ)!

Η εισήγηση των Ηνωμένων Πολιτειών, -την οποία η  Αυστραλία υποστήριξε, ήταν 80 σελίδες τροποποιήσεων, οι οποίες θα  μετέτρεπαν τον ΠΟΥ σε Παγκόσμια αστυνομία Υγείας, -80 σελίδες!

Προτάθηκαν εξωφρενικές εξουσίες για εξαναγκασμό εμβολιασμών, αναγκαστικές ιατρικές διαδικασίες, αναγκαστικά lockdowns, κλείσιμο των συνόρων και την δυνατότητα προφυλάκισης χωρίς την δέουσα διαδικασία»!         





ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com