Translate

Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας σειρά έχει η Κύπρος!


Image result for μακεδονια κυπρος Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το κυπριακό θα λυθεί. 

Οι «παίκτες» έχουν τοποθετηθεί επάνω στην σκακιέρα. Το μόνο που μένει είναι να γίνει η τελική κίνηση.
Γεγονότα: Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε επισκεφτεί τον Ερντογάν και συνομίλησε μαζί του για 2 ώρες. Από αυτή την συζήτηση δημοσιοποιήθηκαν περίπου 5 λεπτά.
Παράλληλα υπήρχαν φωνές από τον ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγαν ότι πρέπει να γίνει Συμφωνία τύπου Πρεσπών και στο Αιγαίο.
Λίγους μήνες μετά, οι Τούρκοι ξεκίνησαν παράνομες γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ και η Ελλάδα δεν έστειλε τον στόλο της και την Πολεμική αεροπορία, προς βοήθεια της αδελφής Κύπρου. Μάλιστα, πρόσφατα οι Τούρκοι πραγματοποίησαν σεισμικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νότια του Καστελλορίζου. Η Ελλάδα πάλι δεν απάντησε.
Τι φοβόμαστε: Σύντομα θα μας πουν ότι για να μην υπάρξει σύγκρουση με την Τουρκία, η καλύτερη λύση είναι να μοιραστούμε τους υδρογονάνθρακες. Ήδη ξεκίνησαν να μας λένε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την ανώτερη Τουρκία. 
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το εξής: ΟΗΕ-Τουρκία-Κύπρος-Ελλάδα-ΕΕ, δεν θα πούνε όχι στην λεγόμενη διζωνική κοινότητα. Η λύση του κυπριακού έρχεται και δεν θα σας αρέσει. Η κυπριακή δημοκρατία θα καταλυθεί και το νέο Κράτος που θα δημιουργηθεί, θα το διοικούν Κύπριοι και Τούρκοι μαζί.
 el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com