Translate

Οι απίστευτες δηλώσεις του Neil Armstrong εξηγούν γιατί δεν υπήρχαν άλλες αποστολές στη Σελήνη vid

Incredible statements by Neil Armstrong explain why there were no more missions on the Moon

UFOvni2012
Σύμφωνα με τον πρώην υπάλληλο της NASA Otto Binder, ανώνυμος ραδιόφωνικός σταθμός με δικές του εγκαταστάσεις VHF υποδοχής, παρέκαμψε τη μετάδοση της NASA και πήρε την ακόλουθη ανταλλαγή μηνυμάτων:
NASA: Τι υπάρχει;
Mission Control καλώντας το Apollo 11…
Apollo11: Αυτά τα «μωρά» είναι τεράστια, κύριε! Τεράστια! Ω Θεέ μου! Δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εκεί έξω, παραταγμένα στην αθέατη πλευρά του χείλους του κρατήρα! Είναι στη Σελήνη και μας παρακολουθούν!
Ένας συγκεκριμένος καθηγητής, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είχε εμπλακεί σε μια συζήτηση με τον Neil Armstrong κατά τη διάρκεια ενός συμποσίου της NASA.
Καθηγητής: Τι πραγματικά συνέβη εκεί έξω με το Apollo 11;
Armstrong: Ήταν απίστευτο, φυσικά είχαμε πάντα τη γνώση ότι υπήρχε η πιθανότητα, το γεγονός είναι, ότι είχαμε προειδοποιηθεί γι αυτό! (Από τους εξωγήινους). Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε ερώτηση, στη συνέχεια, για τη κατασκευή ενός διαστημικού σταθμού ή μιας πόλης στο φεγγάρι.
Καθηγητής: Τι εννοείς «προειδοποιηθεί»;
Armstrong: Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, εκτός από το να πω ότι τα σκάφη τους ήταν κατά πολύ ανώτερα από τα δική μας, τόσο ως προς το μέγεθος όσο και την τεχνολογία -Αγόρι, ήταν τόσο μεγάλα! και απειλητικά! Όχι, δεν υπάρχει θέμα ενός διαστημικού σταθμού.
Καθηγητής: Αλλά η NASA έκανε άλλες αποστολές μετά το Apollo 11;
Armstrong: Φυσικά -Η NASA το έκανε την εποχή εκείνη και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει τον πανικό στη Γη. Αλλά ήταν πραγματικά μια γρήγορη βόλτα και πάλι πίσω.
Σύμφωνα με τον Δρ.Vladimir Azhazha: «Ο Neil Armstrong μετέδωσε το μήνυμα στο Mission Control ότι δύο μεγάλα, μυστηριώδη αντικείμενα τους παρακολουθούσαν, αφού προσγειώθηκαν κοντά στην μονάδα του φεγγαριού. Αλλά αυτό το μήνυμα δεν ακούστηκε ποτέ από το κοινό – επειδή η NASA το λογόκρινε».
Ο συνταξιούχος Ταξίαρχος Chuck Yeager, ο οποίος είχε πετάξει το Bell X-1 με ταχύτητα 1,3 mach το 1947 είχε προτείνει όχι μόνο θεάσεις UFO, αλλά χρησιμοποιώντας φράσεις κώδικες με τους χειριστές του πύργου ελέγχου, προκειμένου να ακολουθήσει το περιστασιακό άγνωστο αντικείμενο κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών πτήσεων του, αλλά ποτέ δεν έκανε μια επίσημη δήλωση. Αυτός λέει, ότι οι πιλότοι που έκαναν δημόσια αναφορές για ΑΤΙΑ ως αποτέλεσμα σπάνια λάμβαναν προαγωγές ή ζούσαν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.
Υποθέτω ότι αυτό εξηγεί γιατί έγινε Στρατηγός, ενώ ορισμένοι από τους συναδέλφους του, δεν το κατάφεραν! Ο πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο υπολοχαγός Frederick Fox, εξήγησε γιατί τόσοι λίγοι αστροναύτες, πιλότοι και άλλο στρατιωτικό προσωπικό προχώρησε και έκανε αποκαλύψεις για θεάσεις UFO ή και επαφές με εξωγήινους:
«Υπάρχει μια έκδοση που ονομάζεται JANAP 146 E, που είχε ένα κεφάλαιο που λέει ότι δεν θα αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το φαινόμενο των UFO με ποινή 10,000.00 $ πρόστιμο και δέκα χρόνια φυλακή. Έτσι ήταν αρκετά ανένδοτοι ότι, ανεξάρτητα από την εμπειρία που είχαν δεν τα δημοσιοποιούσαν χωρίς την άδειά τους …»
Οι εκπληκτικές υποθέσεις των Αμερικανών αστροναυτών είναι μία μόνο πτυχή της μαρτυρίας που υποστηρίζει την ύπαρξη των UFO και των εξωγήινων.
spy
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com