Translate

Φίμωση στο διαδίκτυο: Apple και Spotify κατά των Εθνικιστικών φωνών

          
Φίμωση στο διαδίκτυο: Apple και Spotify κατά των Εθνικιστικών φωνών
Οι απαγορεύσεις και η λογοκρισία των εθνικιστών στα ΜΜΕ είναι γνωστή. Τώρα μετά τα επεισόδια στο Σάρλοτβιλ ο «μεγάλος αδερφός»
στο διαδίκτυο αναλαμβάνει δράση και φιμώνει κάθε πατριωτική φωνή.
Αρχικά ο Tim Cook, CEO της Apple δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε ιδρύματα «κατά των διακρίσεων» (τα γνωστά ιδρύματα του Σόρος), δηλώνοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και όσους κρατούν ίσες αποστάσεις μεταξύ των υποστηρικτών της «λευκής ανωτερότητας» και εκείνων που είναι απέναντι στους «νεοναζί» και στους ακροδεξιούς.
Την σκυτάλη πήρε το Spotify, η online υπηρεσία μουσικής που ξεκίνησε από εχθές να αφαιρεί από την βιβλιοθήκη της τραγούδια που μπορεί να είναι σχετικά με τη «λευκή δύναμη και ανωτερότητα»!
Να τονιστεί ότι LinkedIn, Twittter και Facebook, εδώ και καιρό έχουν φιλτράρουν και διαγράφουν αναρτήσεις, τις οποίες χαρακτηρίζουν ως «ρατσιστικές».
Βέβαια, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν καλά την φίμωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αρκεί να δηλώσει κάποιος υποστηρικτής των Ελλήνων Εθνικιστών ή να ανεβάσει μια φωτογραφία από δραστηριότητα του κόμματος για να χάσει μέσα σε λίγες ώρες τον λογαριασμό του.
Η «δημοκρατία» στο διαδίκτυο είναι καθολική!

ΠΗΓΗ
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com