Translate

Πλήρες Χάος από τον Ιό Έμπολα – Το απόρρητο σχέδιο του Π.Ο.Υ. VIDΕΟ

Πλήρες Χάος από τον Ιό Έμπολα – Το απόρρητο σχέδιο του ΠΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα 1,4 εκατομμύρια θα μπορούσαν να φτάσουν σε Λιβερία και Σιέρα Λεόνε τα κρούσματα του Ιού Έμπολα έως τον Ιανουάριο 2015.
Αυτή είναι η νέα πρόβλεψη των αρμόδιων υγειονομικών αρχών στις ΗΠΑ, που αναθεώρησαν προς τα πάνω τις εκτιμήσεις τους.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προσπαθεί να ξεκινήσει ένα αμφιλεγόμενο πρόγραμμα που στοχεύει στην απομάκρυνση των μολυσμένων ατόμων από τα σπίτια τους σε προσωρινές εγκαταστάσεις κατάλληλα διαμορφωμένες, παρέχοντάς τους βασικές φροντίδες. Ο ΠΟΥ θέλει να αποτρέψει έτσι την μόλυνση και των υπολοίπων μελών της οικογενείας των πασχόντων.
Η ανώτατη εκτίμηση του 1,4 εκατομμυρίου λαμβάνει ως δεδομένο ότι ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί επισήμως μέχρι στιγμής –5.864 βάσει του απολογισμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας– είναι κατά πολύ χαμηλότερος και ότι στην πραγματικότητα ενδέχεται τα κρούσματα να είναι δυόμισι φορές περισσότερα, ή σχεδόν 20.000.
Ωστόσο οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι οι προβλέψεις βασίζονται σε στοιχεία που ήταν διαθέσιμα τον Αύγουστο, προτού επιταχύνει την αντίδρασή της απέναντι στον φονικό ιό η Αμερική με την αποστολή στρατευμάτων και τη λήψη μέτρων.Ωστόσο οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι οι προβλέψεις βασίζονται σε στοιχεία που ήταν διαθέσιμα τον Αύγουστο, προτού επιταχύνει την αντίδρασή της απέναντι στον φονικό ιό η Αμερική με την αποστολή στρατευμάτων και τη λήψη μέτρων.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com