Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

YouTube TV: το YouTube ανακοινώνει υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης

Image result for YouTube TV.To YouTube φέρεται να θέλει να αντικαταστήσει τις υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης, με τη νέα YouTube TV.
Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην California σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια εικονική καλωδιακή τηλεόραση. Η νέα

υπηρεσία θα κοστίζει 35 δολάρια το μήνα και θα δίνει πρόσβαση σε ζωντανές μεταδόσεις και καλωδιακά κανάλια.
Το YouTube λέει ότι οι νεότεροι χρήστες (“millenials”) θέλουν να παρακολούν τηλεόραση στο ίδιο μέρος που παρακολουθούν όλο το άλλο περιεχόμενό τους, κάτι το οποία φαίνεται να έχει νόημα.
Έτσι δημιουργεί την υπηρεσία YouTube TV που “λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, στην επιφάνεια εργασίας σας,” καθώς και σε όλες τις άλλες συσκευές σας.
H νέα υπηρεσία θα προσφέρει αρχικά τα παρακάτω κανάλια:
YouTube TV: το YouTube ανακοινώνει υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης
Η υπηρεσία YouTube TV περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Cloud DVR, το οποίο θα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό εκπομπών χωρίς να ανησυχείτε για τα όρια αποθήκευσης ενός παραδοσιακού DVR. Φυσικά θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποθηκευμένες εκπομπές σας.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια νέα εφαρμογή, που θα είναι χωρισμένη σε τρία τμήματα: Library, Home, και Live. Το Live τμήμα θα σας επιτρέπει να κάνετε surf, επιτρέποντάς σας να σύρετε προς τα επάνω και προς τα κάτω για να αλλάζετε άμεσα κανάλια. Για την εγγραφή κάποιου show, απλά θα πρέπει να πατήστε το εικονίδιο «+».
Η καρτέλα Βιβλιοθήκη ή Library έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να βρίσκετε εύκολα τις αγαπημένες σας εκπομπές, αλλά και τις εγγραφές σας.
Τέλος, το Home θα είναι κεντρική καρτέλα σας, που θα εμφανίζει προτάσεις που θα βασίζονται σε δύο πράγματα Το YouTube θα μαντεύει τι θα θελήσετε να παρακολουθήσετε, καθώς και νέες εκπομπές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Η Google αναφέρει ότι λειτουργεί με τη χρήση μηχανικής μάθησης και όσο περνάει ο καιρός θα κάνει καλύτερες προβλέψεις.
Δυστυχώς, δεν θα υπάρχει άμεση ενσωμάτωση με το YouTube Red. Αν έχετε πρόσβαση στο YouTube Red, αρχικά δεν θα συμπεριλαμβάνονται χαρακτηριστικά όπως την αναπαραγωγή στο κινητό ή τη συνδρομή στο Google Play Music. Όσο για τις διαφημίσεις δεν θα υπάρχουν για τους συνδρομητές του YouTube Red, αλλά το περιεχόμενο από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, θα εξακολουθεί να έρχεται με διαφημίσεις.
Μια ενιαία συνδρομή στο YouTube TV θα συμπεριλαμβάνει έξι λογαριασμούς, που θα καλύπτουν ολόκληρη την οικογένειά σας.
Μπορείτε να εγγραφείτε για να έχετε άμεσες πληροφορίες για την επερχόμενη υπηρεσία στο tv.youtube.com.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Β.Πούτιν περιμένει στο ακουστικό του για την αποστολή του «τέρατος» : Γιατί δεν ζητάμε την συνδρομή ρωσικής εναέριας βοήθειας;- Δεν υπάρχει ανάλογο αεροσκάφος στη Δύση…ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ

Σε πλήρη ανυπαρξία η κυβέρνηση είναι ανήμπορη να συντονίσει το κρατικό μηχανισμό αφήνοντας στο «έλεος» των πυρκαγιών όλη την χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες . Τις τελευταίες ώρες  έχουμε

H NASA διέκοψε το σήμα ζωντανής μετάδοσης μόλις εντοπίστηκε παράξενη φιγούρα στο παράθυρο του ISS - vid

Μια αρκετά περίεργη φιγούρα φάνηκε να πλησιάζει το παράθυρο του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού η οποία έδειχνε απόκοσμη από την εξωτερική κάμερα.  Σύμφωνα,  με το video που ακολουθεί, η

Την ώρα που οι ΗΠΑ σέρνονται σε εμφύλιο, η Ρωσία ισχυροποιείται (και) στην Αρκτική

Τα δόντια της σε όλα τα σημεία του ορίζοντα δείχνει η ισχυρή και κραταιά Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους επίδοξους...αντιπάλους που θα τολμήσουν να τα βάλουν μαζί

ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΑΓΡΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ vids

Είναι χαρακτηριστικό πως πάνω από 50% των βίαιων περιστατικών που συμβαίνουν στην Γερμανία προέρχονται από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Καίνε την Ελλάδα για να γλιτώσουν τα θαλασσοδάνεια. Αυτή είναι η παραγματικότητα.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Οι Ολιγάρχες, τα βαποράκια τους και οι τσιμεντωμένοι βουλευτές του Σύριζα

''666'' ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ..ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ - ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ vid

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ....ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ 

ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ...