Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

YouTube TV: το YouTube ανακοινώνει υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης

Image result for YouTube TV.To YouTube φέρεται να θέλει να αντικαταστήσει τις υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης, με τη νέα YouTube TV.
Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην California σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια εικονική καλωδιακή τηλεόραση. Η νέα

υπηρεσία θα κοστίζει 35 δολάρια το μήνα και θα δίνει πρόσβαση σε ζωντανές μεταδόσεις και καλωδιακά κανάλια.
Το YouTube λέει ότι οι νεότεροι χρήστες (“millenials”) θέλουν να παρακολούν τηλεόραση στο ίδιο μέρος που παρακολουθούν όλο το άλλο περιεχόμενό τους, κάτι το οποία φαίνεται να έχει νόημα.
Έτσι δημιουργεί την υπηρεσία YouTube TV που “λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, στην επιφάνεια εργασίας σας,” καθώς και σε όλες τις άλλες συσκευές σας.
H νέα υπηρεσία θα προσφέρει αρχικά τα παρακάτω κανάλια:
YouTube TV: το YouTube ανακοινώνει υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης
Η υπηρεσία YouTube TV περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Cloud DVR, το οποίο θα σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό εκπομπών χωρίς να ανησυχείτε για τα όρια αποθήκευσης ενός παραδοσιακού DVR. Φυσικά θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποθηκευμένες εκπομπές σας.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μια νέα εφαρμογή, που θα είναι χωρισμένη σε τρία τμήματα: Library, Home, και Live. Το Live τμήμα θα σας επιτρέπει να κάνετε surf, επιτρέποντάς σας να σύρετε προς τα επάνω και προς τα κάτω για να αλλάζετε άμεσα κανάλια. Για την εγγραφή κάποιου show, απλά θα πρέπει να πατήστε το εικονίδιο «+».
Η καρτέλα Βιβλιοθήκη ή Library έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να βρίσκετε εύκολα τις αγαπημένες σας εκπομπές, αλλά και τις εγγραφές σας.
Τέλος, το Home θα είναι κεντρική καρτέλα σας, που θα εμφανίζει προτάσεις που θα βασίζονται σε δύο πράγματα Το YouTube θα μαντεύει τι θα θελήσετε να παρακολουθήσετε, καθώς και νέες εκπομπές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Η Google αναφέρει ότι λειτουργεί με τη χρήση μηχανικής μάθησης και όσο περνάει ο καιρός θα κάνει καλύτερες προβλέψεις.
Δυστυχώς, δεν θα υπάρχει άμεση ενσωμάτωση με το YouTube Red. Αν έχετε πρόσβαση στο YouTube Red, αρχικά δεν θα συμπεριλαμβάνονται χαρακτηριστικά όπως την αναπαραγωγή στο κινητό ή τη συνδρομή στο Google Play Music. Όσο για τις διαφημίσεις δεν θα υπάρχουν για τους συνδρομητές του YouTube Red, αλλά το περιεχόμενο από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, θα εξακολουθεί να έρχεται με διαφημίσεις.
Μια ενιαία συνδρομή στο YouTube TV θα συμπεριλαμβάνει έξι λογαριασμούς, που θα καλύπτουν ολόκληρη την οικογένειά σας.
Μπορείτε να εγγραφείτε για να έχετε άμεσες πληροφορίες για την επερχόμενη υπηρεσία στο tv.youtube.com.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

ΔΕΙΤΕ: το ΝΑΤΟ σκότωνει on line τον διοικητή μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν vid

Η διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ανακοίνωσε πως σκότωσε τον διοικητή μιας μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν στην επαρχία Helmand.  Πρόκειται για τον