Translate

Σχέδιο μείωσης του φωτός! Έτσι θα ελέγχουν τον καιρό σε λίγο! vid

 


«Η κυβέρνηση θα ελέγξει τον καιρό και θα είστε όλοι μια χαρά».

Ο πρώην υπάλληλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, Marc Morano, σχολιάζει το σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης να μπλοκάρει τον ήλιο —χρησιμοποιώντας τεχνολογία που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates— στον αγώνα κατά της υποτιθέμενης «κλιματικής αλλαγής».

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Ουσιαστικά εμπεριέχει (σχέδιο) παρεμπόδισης του φωτός!

Στην πραγματικότητα ο Μπιλ Γκέιτς το χρηματοδοτεί μέσω του Πανεπιστημίου του  Χάρβαρντ. Είναι αναδρομικό (σχέδιο) της δεκαετίας του 1970.

Την δεκαετία του 1970, πίστευαν ότι τα ορυκτά μας καύσιμα δημιουργούσαν αερολύματα που μπλοκάρουν τον ήλιο, δημιουργώντας ανθρωπογενή παγκόσμια ψύξη.

Κατέληξαν σε πανομοιότυπες λύσεις  γεωμηχανικής τότε. Ήθελαν να αποθέσουν μαύρη αιθάλη στην Αρκτική για το  λιώσιμό της! Υπήρχε πρόταση για χρήση πυρηνικής ενέργειας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην χαλάρωση του καλύμματος πάγου, λόγω της άποψης ότι  αυξανόταν σε μεγάλο βαθμό!

Ο John Holdren την εποχή της κυβέρνησης Ομπάμα υποστήριξε  επίσης αυτό το είδος γεωμηχανικής, -εάν θέλετε, του κλίματος! Είναι ριζικά επικίνδυνο, αναπόδεικτο, με άγνωστο αποτέλεσμα, αλλά το επιχειρούν ως ένα είδος μοχλού πάνω μας -ας πούμε τώρα με την κυβέρνηση  Μπάιντεν λέγοντας, -“ναι γνωρίζουμε ότι είναι επικίνδυνο, δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα αλλά, που να πάρει ο κόσμος δεν αγοράζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα αρκετά γρήγορα, ή δεν ενστερνίζονται τις πράσινες πολιτικές των νέων συμφωνιών, επομένως  θα πρέπει να ρισκάρουμε ολόκληρο τον πλανήτη μας  με αυτό το είδος της παρανοϊκής έρευνας.

Ουσιαστικά είναι (πρόγραμμα) αλλαγής καιρού. Η Κίνα το πραγματοποιεί εδώ και χρόνια! Είναι άλλη μία μορφή αυτού που κάνει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών!

Μετεωρολόγοι λένε πως θα πρόκειται για “σπορά νεφών”. Το πραγματοποιούν έτσι ώστε να αυξήσουν την ένταση της βροχόπτωσης, του χιονιού και των καταιγίδων! Πρόκειται να ελέγξουν… η κυβέρνηση θα ελέγχει τον καιρό και, εσείς θα είστε χαρούμενοι! Αυτό φαίνεται να είναι το νέο “σλόγκαν”».


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com