Translate

Ανταλλαγή emails της Frances Leader με την MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου ξεσκεπάζει την γονιδιακή αλληλουχία του SARS Cov2.


Όταν διάβασα τη μελέτη της Wuhan τον Φεβρουάριο του 2020, ένιωσα ντροπή από τις κυτταρικές γραμμές νεφρού και εμβρύου πιθήκου που χρησιμοποιήθηκαν ως «καλλιέργεια» πριν από την ενίσχυση του RT-PCR τεστ.

francesleader

Η απομόνωση (του ιου) δεν ήταν ποτέ ικανοποιητική σε κανένα στάδιο μετά. Ειλικρινά ένιωσα ναυτία. Η αλληλουχία του γονιδιώματος μπήκε στον υπολογιστή από τότε και μετά.

Ξεκίνησα να αποδείξω ότι το εμβόλιο δημιουργήθηκε από γονιδιωματική αλληλουχία που δημιουργήθηκε στον υπολογιστή και όχι από έναν ιό που απομονώθηκε από μολυσμένο άτομο, είτε στο Wuhan είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο από τότε. 

Το εμβόλιο Pfizer/BioNTech εγκρίθηκε από την MHRA  (Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας) του Ηνωμένου Βασιλείου και ξεκίνησα μια ευγενική ανταλλαγή emails μαζί τους ως εξής:

Χωρίς καθαρισμένο δείγμα του ιού, η MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency – Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης) του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνει ότι το στοιχείο mRNA του εμβολίου της Pfizer είναι μια γονιδιωματική αλληλουχία που δημιουργήθηκε από υπολογιστή ενισχυμένη από ένα τεμαχίδιο RNA που βρέθηκε σε μια πειραματική μελέτη από τη WUHAN (Φεβρ. 2020).
Από τότε, κανένας παρόμοιος ιός δεν έχει απομονωθεί οπουδήποτε στον κόσμο.
Τα εμβόλια δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο υπολογιστή!
Αφότου το καταστροφικό μοντέλο του Neil Ferguson, που δημιουργήθηκε σε υπολογιστή, έφερε τον κόσμο σ’ ένα σπιράλ lockdowns, μάσκες και επαίσχυντο φόβο, πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχετε σε μια ιική (viral) ακίδα πρωτεΐνης να εγχυθεί μέσα στο κυκλοφοριακό σας σύστημα;
Αρκετοί ακόλουθοι ζήτησαν να δουν την αρχική ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, καθώς το twitter με ανέστειλε λόγω αυτής της αποκάλυψης, αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το άρθρο το οποίο, επειδή βρίσκομαι στην αλυσίδα μπλοκαρίσματος, είναι ασφαλές από τη διαγραφή.
Ευχαριστώ όλους τους ακολούθους όλων των καναλιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη διάδοση της δουλειάς μου.
Πολλή αγάπη όπως πάντα,
Franxx
hive.blog/worldnews

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com