Translate

Εξωσωματική εμπειρία (Αστρικη Προβολη) είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται.


Απίθανες εμπειρίες ψυχικών φαινομένων!Άνθρωποι με απόλυτη κυριαρχία στις ψυχοσωματικές τους λειτουργίες,βιώνουν τον αόρατο κόσμο συνειδητά!.

Η Εξωσωματική εμπειρία (Αστρικη Προβολη) είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Μοιάζει λίγο με το όνειρο, αλλά το άτομο βρίσκεται σε πλήρη συνειδητή κατάσταση – απλά εκτός του Σώματός του.

Πιστεύεται πως οι περισσότερες εξωσωματικές εμπειρίες ενεργοποιούνται από την επίφυση που απελευθερώνει διμεθυλοτρυπταμίνη, γνωστή και ως DMT. Αυτή η ουσία επιτρέπει στο αστρικό όχημα να αποχωριστεί το σώμα και να επισκεφθεί άλλες σφαίρες ύπαρξης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιχειρήσει κάποιος να ενεργοποιήσει την Εξωσωματική Εμπειρία. Ας δούμε 6 από αυτές που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

1. Πες στον εαυτό σου πως θα βιώσει μία Αστρικη Προβολη

Θα εκπλαγούμε όταν διαπιστώσουμε πόσο έλεγχο μπορεί το άτομο να έχει πάνω σε μία κατάσταση υπενθυμίζοντας απλώς στον εαυτό του αυτό που πρόκειται να συμβεί. Χαλάρωσε και πες στον εαυτό σου “Θα βιώσω την Αστρικη Προβολη. Ίσως αποκοιμηθώ, μα η ενεργή Συνειδητότητά μου θα αποχωριστεί το σώμα μου” Επαναλάβετε τη φράση ώσπου να αποκοιμηθείτε. Η αγαπημένη σας χαλαρωτική μουσική θα βοηθήσει την εν λόγω διαδικασία.

2. Ο Οραματισμός της “Αιώρας”

Πρόκειται ίσως για έναν από τους πιό αποτελεσματικούς σύντομους τρόπους: Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μία αιώρα που βρίσκεται σε κάποια παραλία. Η αιώρα κινείται ρυθμικά και ήρεμα από τον άνεμο. Λίγη ώρα αργότερα, θα ξεκινήσετε να νιώθετε μία αίσθηση δόνησης. Μήν ανησυχήσετε καθώς πρόκειτα για κάτι φυσιολογικό. Με αυτή την δόνηση το αστρικό όχημα ενεργοποιείται και αποχωρίζεται σταδιακά το σώμα ώσπου να ξεκινήσει το ταξίδι του.

3. Τεντώστε το Κορμί σας

Ξαπλώστε σε ένα άνετο κρεβάτι, καναπέ ή οπουδήποτε αισθάνεστε άνετα. Κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε. Τεντώστε τα πόδια σας όσο περισσότερο μπορείτε και ισιώστε το κεφάλι με το υπόλοιπο σώμα. Επαναλάβετε κυκλικά την διαδικασία. Τεντώστε – χαλαρώστε. Σύντομα το αίσθημα της Δόνησης θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του. Συνεχίστε ώσπου αισθανθείτε την αίσθηση της Αιώρησης

4. Μεταστρέψτε την Συνειδητότητά σας

Κλείστε τα μάτια σας και διαλογιστείτε. Προσπαθήστε να αισθανθείτε όλο τον χώρο στον οποίο βρίσκεστε. Εξαπλώστε την συνειδητότητά σας μέσα σ τον χώρο. Οραματιστείτε ώσπου να νιώσετε την συνειδητότητα να γεμίζει με την ύπαρξή της τον χώρο σας.Έπειτα οραματιστείτε το αστρικό σας όχημα που αποχωρεί από το βασιλικό Τσακρα που βρίσκεται στην κορυφή της κεφαλής σας. Μην το καταναγκάσετε, απλά παρακολουθήστε το να συμβαίνει.

5. To Φωτεινο Ονειρεμα

Κάθε φωτεινό όνειρο έχει ένα σημείο ενεργοποίησης. Για κάποιους αυτό είναι μία λέξη κλειδί ή μία φράση, ή μία οπτική εικόνα. Έτσι η επίτευξη του Φωτεινού ονείρου είναι ένα στάδιο που θα βοηθήσει την επίτευξη αστρικού ταξιδιού. Η διαδικασία του ελέγχου των ονείρων μας μπορεί να προκαλέσει την αστρική προβολή.

6. Η Μέθοδος του “Σχοινιού”

Αυτή η μέθοδος ίσως είναι η λιγότερο αποτελεσματική από τις 6 που παρουσιάζονται εδώ. Φανταστείτε πως υπάρχει ένα σχοινί που κρέμεται από το ταβάνι σας. Καθώς στέκεστε σε στάση διαλογισμού, φανταστείτε το Αστρικό σας όχημα (Αιθερικό Σώμα) να προσεγγίζει το σχοινί και να το αρπάζει. Σπρώχτε το σώμα προς τα επάνω και συνεχίστε να σκαρφαλώνετε χωρίς να σταματήσετε. Τελικά όταν θα πλησιάζετε προς την κορυφή θα νιώσετε το αιθερικό σώμα απελευθερωμένο από το φυσικό.. 

7spymania.com

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com