Translate

COVID-19 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 


Πώς τα ΜΜΕ δυσφημίζουν τις αλήθειες ως «θεωρίες συνωμοσίας» Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που αγόρασαν οι Σόρος και η ΝΤΠ, το παραπάνω μήνυμα είναι φυσικά μια «θεωρία συνωμοσίας». Ακριβώς όπως η Νέα Παγκόσμια Τάξη (σύμφωνα με τη Wikipedia, επίσης ένα μέσο ΝΤΠ είναι μια «θεωρία συνωμοσίας», όπως και ο εξισλαμισμός της Ευρώπης ή του κορωναϊού ως πανδημία που δεν υπήρχε ποτέ. Επίσης, θεωρία συνωμοσίας – αν και μόνο 11.000 Γερμανοί πέθαναν από τον κορωναϊό 2020 – οι μισοί από τους οποίους ένα κανονικό κύμα γρίπης θα κόστιζε διαφορετικά στην ανθρώπινη ζωή. Αν και ο ΠΟΥ και η RKI(Robert Koch-Institut) έχουν περιγράψει τον κορωναϊό ως «φυσιολογική εποχική γρίπη» (βλέπε εδώ) – επίσης «θεωρία συνωμοσίας».

Και παρόλο που το 2020 δεν υπήρχε μόνο αναμενόμενη περίσσεια θνησιμότητας, αλλά ακόμη και μια ελαφριά θνησιμότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης μια θεωρία συνωμοσίας. Το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες η Γερμανίδα «δολοφόνος» Άγκελα Μέρκελ – με έδρα το Βερολίνο – συνέκρινε τον κορωναϊό με την ισπανική γρίπη – μια πραγματική πανδημία που σκότωσε 100 εκατομμύρια ζωές μέσα σε λίγους μήνες – «Προέκυψαν και χωρίς αμφισβήτηση από τα δικαστικά τους μέσα – πιστεύουν οι Κοβιδιώτες(covidiots) όσο και τα άλλα ψέματα τους. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει θεραπεία για τρελούς ανθρώπους σε ένα τρελό κόσμο …

Τα μέσα ενημέρωσης έγιναν ψεύτικοι παραγωγοί ειδήσεων – τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης είναι οι μόνοι φορείς της αλήθειας σήμερα. Ωστόσο, υπάρχει μια σύλληψη σε όλες αυτές τις «θεωρίες συνωμοσίας»: είναι όλες πραγματικές και έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι ακριβείς από τους καλύτερους επιστήμονες στον κόσμο. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την πλειοψηφία των απλών και πιο μορφωμένων ανθρώπων να πιστεύουν σε αυτά τα μέσα που γνωρίζουν από τα νειάτα τους – και ότι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι δεν είναι πλέον τα ίδια μέσα. Απομένει μόνο το όνομα. Το περιεχόμενο είναι κεντρικά καθορισμένο και τόσο ομοιόμορφο που μπορείτε να ρίξετε τα πάντα στα σκουπίδια, είτε είναι Spiegel, Stern, Süddeutsche, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine κ.λπ. Επειδή αυτό που υπάρχει είναι ακριβώς όμοιο με τις αναφορές που λαμβάνουμε μέρα με τη μέρα, και όλο το 24ωρο στα κατεστραμμένα και αγορασμένα κρατικά μας μέσα.

       

Έτσι, ενώ οι φερόμενες «θεωρίες συνωμοσίας» αποδεικνύονται αληθινές και σωστές χωρίς εξαίρεση από τους καλύτερους επιστήμονες, επιδημιολόγους και ιολόγους – το ψέμα του κράτους και των μέσων μαζικής ενημέρωσης βασίζεται σε δηλώσεις από μια χούφτα αμφίβολων, διεφθαρμένων και αγορασμένων επιστημόνων που, όπως στην υπόθεση Drosten , δεν μπορούν καν να αποδείξουν το διδακτορικό τους. Όσο για τους Covidiotes μας (και υπάρχουν ακόμη και πρώην μαχητές ενάντια στον εξισλαμισμό της Γερμανίας και όλη της Ευρώπης, ), που εξακολουθούν να πιστεύουν στον κορωναϊό και τώρα έχουν στραφεί ακόμη και ανοιχτά στη Μέρκελ. Η διαίρεση που οι κομμουνιστές έχουν εισαγάγει στην κάποτε ειρηνική αυτή χώρα είναι απίστευτη. Προφανώς, είναι πολύ πιο εύκολο να τρέχεις με τα πρόβατα που κοιμούνται και οδηγούνται στη σφαγή παρά εναντίον τους.

Ο παγκόσμιος αποδεκατισμός του πληθυσμού ως πρωταρχικός στόχος της ΝΤΠ
Η μείωση του υπερπληθυσμού είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Great Reset ή της ΝΤΠ (και τα δύο ονόματα αναφέρονται στο ίδιο πράγμα). Υπάρχουν τόσες πολλές δηλώσεις και αποσπάσματα σχετικά με αυτό . Αλλά δύο αποσπάσματα δεν ήταν γνωστά μέχρι πρότινος:
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WWF), Klaus Schwab, γερμανικής καταγωγής, έγραψε στο βιβλίο του «COVID-19: Der Große Umbruch» (γερμανικά, χαρτόδετο βιβλίο, 25 Σεπτεμβρίου 2020) σχετικά με το φανταστικό ερώτημα. «Πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πότε θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό [μετά τον κορωναϊό]» λακωνικά: «Η σύντομη απάντηση είναι: ποτέ!» *

https://m.facebook.com/BewusstHeinkeSein/photos/pcb.1279655969066868/1279655759066889/?type=3&source=48&__tn__=EH-R

Αναγκαστικοί εμβολιασμοί εναντίον του κορωναϊού ως μέσου της ΝΤΠ για την εξάλειψη του πληθυσμού

Σοσιοπαθής Μπιλ Γκέιτς
Σπούδασε στο αριστερό Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Ο «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς (Wikipedia) είπε σε μια συνέντευξή του ότι στην εποχή των όπλων μαζικής καταστροφής, ένας κλασικός πόλεμος για την εξάλειψη του υπερπληθυσμού δεν είναι πλέον δυνατός, επειδή η φύση θα απειλείται επίσης μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας όπλων. Θα υπήρχε μόνο η δυνατότητα βιολογικού πολέμου για την επίτευξη αυτού του στόχου. Για το εμβόλιο για αυτόν τον βιολογικό πόλεμο (για τον οποίο έχουν διαγραφεί όλες οι προηγούμενες συνήθεις διαδικασίες δοκιμών, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για τα συστατικά και το οποίο είναι τόσο περιττό ενόψει της μακροχρόνιας απειλής του κορωναϊού (σύμφωνα με τον ΠΟΥ, αυτή είναι απλώς μια φυσιολογική γρίπη). Ο Γκέιτς έχει ήδη ξοδέψει δισεκατομμύρια και έχει δωροδοκήσει τους μισούς από τον ΟΗΕ, σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις και ίδρυσε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φαρμακευτικών προϊόντων, εργαστηρίων βιοτεχνολογίας και πολιτικών που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

Exclusive: George Kennedy Talks About Life and His New Memoir «Trust Me»

Μπιλ Γκέιτς και 47.500 περιπτώσεις παράλυσης

nikosxeiladakis.gr

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com