Translate

Η Ανύπαρκτη Σκοτεινή Υλη


Image result for Σκοτεινή Υλη
Δεν υπάρχει Σκοτεινή Υλη, ούτε φυσικά και Σκοτεινή Ενέργεια… υπάρχει κάτι σοβαρά και σκόπιμα λανθασμένο στο θέμα για την βαρύτητα και τους θεμελιώδεις νόμους της φύσης.

Συνολικά στο Σύμπαν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν περίπου 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες …και φυσικά είναι πολλοί περισσότεροι.
Η πιο λεπτομερής ανάλυση ως σήμερα Υ Π Ο Θ Ε Τ Ε Ι ότι το κεντρικό τμήμα του Γαλαξία μας, βρίθει από Σκοτεινή Υλη, ένα αόρατο, μυστηριώδες συστατικό που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο μέρος της ύλης του Σύμπαντος. Η  υποθετική ύπαρξη της Σκοτεινής Υλης «ανακαλύφθηκε» από τους σύγχρονους αστρονόμους την δεκαετία του 1970, (sic) όταν παρατήρησαν ότι τα άστρα που βρίσκονται στην εξωτερική ζώνη των σπειροειδών γαλαξιών, μακριά από το κέντρο, κινούνται ταχύτερα απ’ ό,τι οι ίδιοι ήθελαν.
Η αυθαίρετη υπόθεση που έδωσαν είναι πως οι γαλαξίες περιβάλλονται από ένα στεφάνι Σκοτεινής Υλης (άλως), η οποία επιδρά στην κίνηση των άστρων μέσω της βαρυτικής έλξης της. Το υλικό αυτό είναι Α Ο Ρ Α Τ Ο αφού δεν εκπέμπει και δεν απορροφά το φως. Η Σκοτεινή Υλη μάλιστα υποθέτουνότι περιβάλλει σαν μια τεράστια άλω και συγκρατεί σαν «κόλλα» τους γαλαξίες, έτσι ώστε να περιστρέφονται γρήγορα χωρίς η ύλη τους να σκορπάει στο διάστημα  Γίνεται αντιληπτή έμμεσα μέσω των βαρυτικών επιδράσεων που ασκεί πάνω στην «κανονική» ύλη …και φυσικά επειδή σχετικά με την βαρύτητα έχουν μαύρα μεσάνυχτα αντιλαμβανόμαστε την αξία των συμπερασμάτων τους.
Το μεγαλύτερο μέρος της μάζας και ενέργειας του σύμπαντος είναι ακόμη πιο μυστηριώδες, καθώς αποτελεί την λεγόμενη Σκοτεινή Ενέργεια, η οποία προκαλεί την επιταχυνόμενη διαστολή του σύμπαντος. Με άλλα λόγια, στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα για το μεγαλύτερο μέρος του σύμπαντος, παρόλο που υποτίθεται ότι η Σκοτεινή Υλη και η Σκοτεινή Ενέργεια βρίσκονται ολόγυρά μας, απλώς Υ Π Ο Θ Ε Τ Ο Υ Ν ότι βολεύει… τους χρηματοδότες τους.
Παραμένει Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο αν το ίδιο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ συστατικό υπάρχει και στα κέντρα των γαλαξιών, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας Γαλαξία.
Ο βασικός λόγος δεν είναι οι λανθασμένες Υ Π Ο Θ Ε Σ Ε Ι Σ τους, αλλά ότι η θέση στην οποία βρίσκεται η Γη εμποδίζει την ακριβή εκτίμηση της ταχύτητας με την οποία περιστρέφονται τα άστρα γύρω από το γαλαξιακό κέντρο. Σε μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature Physics, ομάδα ερευνητών αναλύει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τις ταχύτητες περιστροφής των άστρων στην κεντρική περιοχή του γαλαξία, και το πως η ταχύτητα ποικίλει ανάλογα με την απόσταση κάθε άστρου από το κέντρο.
Χρησιμοποίησαν κάποιες απ’ τις διαθέσιμες Υ Π Ο Θ Ε Τ Ι Κ Ε Σ εκτιμήσεις για το περιεχόμενο του Γαλαξία σε κανονική ύλη και υπολόγισαν ποιες θα ήταν οι ταχύτητες περιστροφής των άστρων αν δέχονταν την βαρυτική επίδραση μόνο αυτής της κανονικής ύλης. Η ανάλυση έδειξε διαφορές ανάμεσα στις παρατηρούμενες και τις εκτιμώμενες ταχύτητες. «Η παρατηρούμενη περιστροφή δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά μόνο εάν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες Σκοτεινής Υλης γύρω μας και ανάμεσα σε εμάς και το Γαλαξιακό κέντρο. Η μέθοδός μας θα επιτρέψει περαιτέρω αστρονομικές παρατηρήσεις για την μέτρηση της κατανομής της Σκοτεινής Υλης στον Γαλαξία με πρωτοφανή ακρίβεια (sic). Αυτό θα μας επιτρέψει να τελειοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την δομή και την εξέλιξη του Γαλαξία». αναφέρει μέλος της ομάδας. Ξέχασε να αναφέρει πως ο παρατηρητής επηρεάζει το παρατηρούμενο !!! ψιλά γράμματα για τα σαϊνια.
Όπως φαίνεται, οι αστρονόμοι με τις Υ Π Ο Θ Ε Σ Ε Ι Σ τους και τις προσομοιώσεις στο εργαστήριο επιδιώκουν να ανακαλύψουν τα Α Ο Ρ Α Τ Α μυστικά του Σύμπαντος για την κατανομή κάποιας «Σκοτεινής Υλης» στο Σύμπαν και τον ρόλο της στο σχηματισμό και την συμπεριφορά των Γαλαξιών, την ίδια στιγμή που είναι απολύτως ανίκανοι να βρουν και να μάθουν τι γίνεται μέσα στο σώμα τους!!! Είναι κάπως σαν με μηχανικές προσομοιώσεις να ανακαλύψουν το άρωμα του γιασεμιού ή την αίσθηση του ζουμερού πεπονιού στο στόμα … Είναι αντιληπτό -ειδικά αν είσαι ερασιτέχνης αστροναύτης-παρατηρητής με τα δικά σου εργαλεία – ότι αυτά που λένε οι συστημικοί αστρο_τέτοιοι, είναι για γέλια.
Μπορούν να μελετήσουν τον Βίλχελμ Ράιχ -μπας και ξεστραβωθούν τα επιστημονικά χαϊβάνια…
Εχουν καθολική άγνοια και μονάχα Υ Π Ο Θ Ε Σ Ε Ι Σ, για την σύσταση αυτού του μυστηριώδους Α Ο Ρ Α Τ Ο Υ υλικού, το οποίο υπάρχει στο Σύμπαν σε ποσότητες πολλαπλάσιες από την ορατή ύλη. Το μεγαλύτερο -σε ποσοστό 99,99% – το ουσιαστικό μέρος του Σύμπαντος παραμένει Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο, παρά τις μεγαλοστομίες των αστρονόμων.
Η ουσία του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι Α Ο Ρ Α Τ Η και Α Υ Λ Η και Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Η.
*Γιατί θεωρούμε ότι κατοικούμε στον πλανήτη Γη; Δεν έχουμε καμία άμεση αντίληψη του θέματος απλώς -έτσι μας λένε.
*Γιατί δεν μπορούμε να δουμε την Γη με τα μάτια μας; Μονάχα σε φωτογραφίες την βλέπουμε, όπως -μας την δείχνουν.
*Γιατί δεν βλέπουμε εμείς τους κατοίκους των άλλων Πλανητών και των άλλων Γαλαξιών;
*Γιατί δεν ξέρουμε με άμεσο τρόπο ολόκληρο τον πλανήτη που επάνω του ζούμε; Πάμπολλες περιοχές είναι απαγορευμένες.
*Γιατί γνωρίζουμε μόλις το 3% των θαλασσών του πλανήτη που ζούμε;
*Γιατί μας παραμυθιάζουν ότι κάνουν έρευνες ενώ ο λόγος της ύπαρξης τους είναι να αποκρύπτουν δεκάδες θέματα. (Όπως οι αρχαιολόγοι και οι διάφοροι -λόγοι)
Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και οι απαντήσεις ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ.
Η σημαντική ερώτηση καθορίζει και την απάντηση.
Η ερώτηση π.χ. δεν είναι αν υπάρχουν διαφορετικά DNA ανάμεσα μας, αλλά γιατί δεν τα βλέπουμε και γιατί δεν αλληλεπιδρούμε αναμεταξύ μας;
Τι να μας πουν τα συστημικά_ανθρωπάκια στα εργαστήρια τους για τα θαυμαστά των Συμπάντων (LOL)  την στιγμή που είναι απολύτως ανίκανοι να γνωρίσουν το σώμα τους και γιατί ασθενεί, γερνάει και πεθαίνει με φρικτούς τρόπους. Είναι σαν να ακούς έναν άστεγο να σου κάνει διάλεξη για μίζνες!!!
Δεν υπάρχει καν Σκοτεινή Υλη, ούτε φυσικά και Σκοτεινή Ενέργεια… υπάρχει κάτι σοβαρά και σκόπιμα λανθασμένο στο θέμα για την βαρύτητα και τους θεμελιώδεις νόμους της φύσης, ειδικά αν θεωρήσεις αληθινές τις ανοησίες του κρετίνου Αϊνστάιν, γιατί σε αυτές τις ανοησίες της σχετικότητας βασίζονται και ψάχνουν γωνία στο δεκάρικο.
Δώσε μια ματιά στον σύνδεσμο για να αισθανθείς το μεγαλειώδες, το θαυμαστό, του Γαλαξία μας.
Ενας από τους εκατομμύρια Γαλαξίες ενός μόνο Σύμπαντος, και σκέψου, υπάρχουν άπειρα Σύμπαντα και άπειροι Γαλαξίες.
Κούνησε το + και το – για να αισθανθείς την μαγεία …
http://stars.chromeexperiments.com/
@Ion Maggos
terrapapers


ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com