Translate

Δεν αγαπάτε την Τεχνητή Νοημοσύνη; Αυτές είναι οι επιπτώσεις



Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι πολίτες του Χόνγκ Κόνγκ βγαίνουν καθημερινά στον δρόμο.

Αυτό συμβαίνει επειδή η τοπική κυβέρνηση αποφάσισε το Χόνγκ Κόνγκ να προσαρτηθεί στην Κίνα. Το Πεκίνο θέλει να εφαρμόσει το Ψηφιακό Σύστημα Αξιολόγησης των Πολιτών. Οι πολίτες του Χόνγκ Κόνγκ δεν θέλουν όμως.
Για αυτό τον λόγο κάθε μέρα βγαίνουν στον δρόμο και χτυπιούνται με την αστυνομία. Τα πράγματα είναι σοβαρά διότι η βία που ασκούν οι αρχές έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Το μήνυμα το λάβαμε όλοι;
Όποιος δεν θέλει την Τεχνητή Νοημοσύνη να τον κυβερνάει, είναι τεχνο-φοβικός. Άμεση επίπτωση; Το Κράτος σε πετάει εκτός κοινωνίας (αυτό συμβαίνει ήδη σε δεκάδες κινεζικές πόλεις).
Βλέπουμε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που δεν θέλουν να χάσουν την ανθρωπιά τους. Βέβαια να σημειωθεί ότι οι Αμερικανοί έχουν βάλει το «χεράκι τους» για να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι του Χόνγκ Κόνγκ, ΑΛΛΑ:
Τα αιτήματα των πολιτών έχουν νόημα. Παλεύουν για την ελευθερία τους!
Να σημειωθεί ότι με νέο νομοσχέδιο, οι παράνομοι θα εκδίδονται στην Κίνα. Εδώ όμως υπάρχει το μεγάλο θέμα: Θα εκδίδονται στις κινεζικές αρχές αυτοί που είναι όντως παράνομοι ή και αυτοί που απλά είναι κατά της Παγκοσμιοποίησης;
Photo:pexels -el.gr

ενεργό link
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com