Translate

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Η επιστήμη υποστηρίζει ότι όπως η ύλη, έτσι και η ενέργεια δεν χάνεται. ΟΚ, αλλά πού πάει; Σίγουρα μετασχηματίζεται σε κάτι άλλο, όμως σε τι; Ούτε θερμότητα βλέπω να παράγεται, ούτε ψύξη. Είμαστε σαν κλιματιστικά που καίνε τέζα τις κιλοβατώρες και δεν αποδίδουν ούτε ένα (1) BTU.

Ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί αγώνες, συναυλίες, φεστιβάλ, παρελάσεις, διαδηλώσεις, η πλέμπα συρρέει στα στάδια και στις πλατείες καμαρωτή και τίγκα στην ενέργεια κι ύστερα από δυό ώρες μαλακίας φεύγει σέρνοντας τα βήματα, ληστευμένη και νταουνιασμένη. Πού στο διάολο πάει όλη αυτή η ενέργεια; Ποιο τσογλανόταφο διαστημοβαμπίρ ρουφάει όλη αυτή την ενεργειακή κόκα;
Και δεν είναι μόνο οι συλλογικές εκδηλώσεις. Όλο και συχνότερα στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε ατομικά μια ατονία μια κούραση σαν να μας έχει στραγγίξει κάποιος όλη την ενέργεια και μας έχει αφήσει το 3 % ίσα για να μην σωριαστούμε στη μέση του δρόμου. Κοιμόμαστε όλη την νύχτα, τρώμε καλά και όμως απλά σερνόμαστε την επόμενη ημέρα κι ας έχουμε πιει σαραντατρείς καφέδες. Τι σκατά συμβαίνει;
Από την στιγμή που οι συμπαντικοί νεκροί βρυκολακιάζουν συστηματικά, τρυπώνουν στον κόσμο των ζωντανών και ρουφάνε την ενέργειά τους, δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη!
Όλα είναι γραμμένα στο σενάριο-μούφα και παίζονται μηχανικά. Τώρα μπήκαμε στην τελευταία πίστα του παρόντος παιχνιδιού ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων ζώων δεν έχει κατανοήσει ούτε τα βασικά. Κάτι μου λέει ότι το κλου της ψητοβραδιάς θα έχει απίστευτο γέλιο.
Κοντολογίς, η ακλόνητη σιγουράντζα είναι ότι πέρα από τους θεούς και τους υπερδιαστατικούς απέθαντους βαλέδες τους, ακόμα και τα πτώματα των ιερατικών πορνοβοσκών επηρεάζουν την ύπαρξή μας. 
Ποια είναι η διαφορά των «νεο-πατριωτών» από τα πουλημένα λαμόγια τους τσίπηδες  που διοικούν; Μόνο μια: το λαμόγιο τα τσεπώνει ενώ ο νεο-πατριώτης είναι ο χρήσιμος δωρεάν ηλίθιος για όλες τις βρωμοδουλειές. Με μοναδική διαφορά το κίνητρο, και οι δύο Ιούδες σας υπόσχονται διακοπές σε εξάστερα resort ενώ σας πάνε κατευθείαν στο σφαγείο της Νέας Σκυθόπολης.
                                                                                                                               ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com