Translate

FRANCE: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ ΠΥΛΩΝ. vids - αυτά που επιμελώς κρύβουν τα μ.μ.εξαπάτησης

Manifestation des Gilets Jaunes : un policier pris en flag avec un marteau à la main
RÉVOLUTION ! LES GILETS JAUNES – 26/01/2019 

Gilets jaunes ACTE 11] Violents débordements place de la Bastille 

ACTE 11 – Les Gilets Jaunes à Montpellier… LE CORUM EN RUINE ! ! ! 

Σάββατο 26 Γενάρη του 2019 ήταν από 18 έως 22 ώρες προγραμματίσει μια γιορτή για το κίτρινα γιλεκα από την πλατεία Δημοκρατίας. Έχει συνδεθεί και εγκριθεί. Εγκαταστάθηκαν σκηνές, στέκια για φαγητό και ποτό και ένα ηχητικό σύστημα (κατ ‘εξαίρεση). Στην πορεία, στην πλατεία της Βαστίλης, ένας από τους ιδρυτές του έργου, ο Jérome Rodrigous, τον πυροβόλησε σκόπιμα στο πρόσωπο με μια σφαίρα από καουτσούκ ενώ κινηματογραφούσε. Στην πραγματικότητα, πυροβολήθηκε στο μάτι. Οι καταθλιπτικοί παραϊατρικοί έκαναν το καλύτερο δυνατό για να τον κρατήσουν ήρεμο και άνετο μέχρι να φτάσει ένα ασθενοφόρο. Εν τω μεταξύ, οι σκηνές κατεδαφίστηκαν, οι πάγκοι και το ηχοσύστημα απομακρύνθηκαν. 
Macrons private Schlägerbanden, aus den Knästen u. Irrenanstalten rekrutierte Schwerstverbrecher
Χτυπούν ανελέητα
Συμπλήρωμα: εν τω μεταξύ υπάρχει το μήνυμα ότι το πλάνο έγινε πέντε μέτρα μακριά. Σε αυτή την απόσταση, μια σφαίρα από καουτσούκ στο κεφάλι μπορεί επίσης να είναι θανατηφόρα … οπότε πρέπει να υποθέσετε ότι ήταν μια απόπειρα δολοφονίας
Hier wird Jérôme Rodriguez, ein führender Kopf der Protestbewegung von Macrons Armee niedergeschossen
Teil 2:Hier wurde Jérôme Rodriguez, ein führender Kopf der Protestbewegung von Macrons Armee niedergeschossen
Και ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης; Καταπίεση, περιφρόνηση, παραλογισμό. Νεκρά και χιλιάδες τραυματίες. Η μαζική χρήση όπλων που ακρωτηριάζουν, τραυματίζουν και τραυματίζουν τους ανθρώπους. Χιλιάδες άνθρωποι καταδικάστηκαν αυθαίρετα και φυλακίστηκαν. Και τώρα ο νέος νόμος «κατά των κασετών» θα πρέπει να μας εμποδίσει να καταδείξουμε. Καταδικάζουμε κάθε είδους βία κατά των διαδηλωτών, είτε από την αστυνομία είτε από βίαιες ομάδες. Τίποτα από αυτά δεν θα μας σταματήσει! Η επίδειξη είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα. Σταματήστε την ατιμωρησία της επιβολής του νόμου! Αμνηστία για όλα τα θύματα καταστολής!
Γαλλία καλωσορίσει στην χώρα της 130 Γάλλους ισλαμιστές τζιχάντιστες που πολέμησαν στη Συρία
France to bring home 130 jihadis
 Αφού πραγματοποίησαν μερικές από τις πιο σκληρές πράξεις βασανιστηρίων και εκτελέσεων σε αμάχους, αυτοί οι παραγωγοί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και της γενοκτονίας θα διατηρήσουν τη γαλλική τους υπηκοότητα και πιθανώς θα μπορέσουν να επανενεργοποιήσουν τα κοινωνικά τους οφέλη. Αναρωτιέμαι αν κάποιοι θα κερδίσουν μπόνους εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ο Justin Trudeau έδωσε σε έναν επιστρέφοντα τρομοκράτη;
Και τι φάρσα είναι η διαφημιστική εκστρατεία της κυβέρνησης, που ονομάζεται «Μεγάλη Εθνική Συζήτηση», η οποία εργαλειοποιεί τη δική μας βούληση να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε! Η πραγματική δημοκρατία, εφαρμόζεται στις συναντήσεις μας, στις κυκλικές μας διασταυρώσεις, ούτε στην τηλεόραση ούτε στα ψευδο-στρογγυλά τραπέζια που οργανώνει ο Macron.

Αυτή τη στιγμή σε εκατοντάδες συναντήσεις εκπονούνται και προτείνονται δικές τους απαιτήσεις. Πρόκειται για πραγματική δημοκρατία, κοινωνική και φορολογική δικαιοσύνη, για τις συνθήκες εργασίας, για την οικολογική και κλιματική δικαιοσύνη και για το τέλος των διακρίσεων.
Εκτός από τις πλήρως οπλισμένες ειδικές δυνάμεις που τραυματίζουν συστηματικά τους διαδηλωτές, τις τρομοκρατικές επιθέσεις με False Flag και τους πράκτορες προπατορικού, η Macron προσπαθεί τώρα να αντιδράσει. Ονομάζονται «Les Foulards Rouges» («Τα κόκκινα φουλάρια»). Υποστηρίζοντας ότι η βία του Κίτρινου Δυτικού δεν καταδεικνύει τη βία, δεν είναι μυστικό ότι η βία προέρχεται από το καθεστώς Macron. Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο που αποδεικνύουν ότι αυτό το καθεστώς αδικίας επιτίθεται στους ανθρώπους ανελέητα.
Όπως όλες οι απογοητευτικές προσπάθειες του Macron, αυτό το νέο (φασιστικό) ψεύτικο «κίνημα» θα αποτύχει επίσης. Αυτή η μαριονέτα, με την απληστία της για την εξουσία, κατευθύνεται προς μια πολύ δυσάρεστη μοίρα.
Ο Διαφωτισμός είναι το όπλο μας.
Βοηθήστε να εκθέσετε αυτό το κίνημα για αυτό που είναι: μια αντιλαϊκή δράση ελίτ.

https://volksbetrugpunktnet.files.wordpress.com/2019/01/1ffce-les_foulards_rouges_fr_us.jpg?w=400&h=292

Εδώ είναι μερικές ετικέτες για το Twitter να εξαπλωθεί:
#FoulardsRouges #LesFoulardsRouges #Giletsjaunes #GiletJaune #Γυαλιστική Δύση #GelbeWesten #Yellowvests #yellowvest #yellowvestprotests #macron #Ρουζ #Φόρμες #Φόλλες ΡόγεςO #Καθοίχαρτες #TheRedScarves #Μακρόμπαν 
https://volksbetrugpunktnet.files.wordpress.com/2019/01/aachen.png?w=593
https://pp.userapi.com/c852036/v852036776/a4d98/tf_TgEAtQdM.jpg
https://pp.userapi.com/c846522/v846522052/17aaab/hD2wjPsSzi8.jpg
«Την Κυριακή, μια αντιδιαστολή προς τα» κίτρινα γιλέκα «θέλει να πάρει στους δρόμους για πρώτη φορά: μια ομάδα που ονομάζεται» κόκκινα μαντήλια «(foulards rouges) ζήτησε μια βόλτα στην πλατεία της Βαστίλης νωρίς το απόγευμα. Κάτω από το σύνθημα «Σταματήστε – αυτό είναι αρκετό» θέλει να επιδείξει ενάντια στη βία στις διαμαρτυρίες «κίτρινων γιλέκων» που διαρκούν περισσότερο από δύο μήνες. Ο ιδρυτής των «κόκκινων κασκόλ», Laurent Soulié, βρίσκεται κοντά στο κόμμα The Republic in Motion (La République en Marche) από τον πρόεδρο Emmanuel Macron. »
Θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα , μας χτυπάνε μας πυροβολούν , δεν μας ακούν αλλά εμείς θα επιμείνουμε μέχρι τελευταία να φύγει αυτή η κυβέρνηση, ας χύσουμε και το ίδιο το αίμα μας αλλά αυτή η αδικία πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Ας κατεβάσουν και στρατό, η δύναμη είναι ο λαός, διότι αν είναι αποφασισμένος μπορεί να πετύχει τα πάντα ακόμα και να αλλάξει την ιστορία.
Τόλμη και αποφασιστικότητα 
GILETS JAUNES : LE POINT DE NON RETOUR (DOCUMENTAIRE)
Demo in Paris Gelbwesten
Les Foulards rouges manifestent à Paris pour «défendre la démocratie et les institutions»
 Δείτε πώς οι κακοποιούς της Macron προκαλούν και στη συνέχεια πυροβολούν στο πλήθος
Schau wie Macrons Schlägertruppen provozieren um dann in die Menge zu schießen
https://sun6-6.userapi.com/c851036/v851036728/98d69/D5B_p8okChk.jpg
Brutal fights of French revolution + Extra ending clip
 nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com