Translate

Eξελίξεις σε σχέση με τα πυρηνικά όπλα : Μάθημα στους… «γεωστρατηγικούς αναλυτές» πριν τους προλάβουν τα γεγονότα vids

«Τελεσίγραφο» Εθνικής Δεξιάς, η οποία δεν «αστειεύεται»
Ανοιχτή δηλώνει η Ρωσία σε νέες προτάσεις από την πλευρά των ΗΠΑ του Τραμπ, προκειμένου να αντικατασταθεί η Συνθήκη INF από μία νέα στην οποία θα περιλαμβάνονται περισσότερες χώρες.

Με άλλα λόγια η Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τους δύο ηγέτες, επιθυμεί την επιβολή της δικής της Συνθήκης για τα Πυρηνικά, «φωνάζοντας» «παρών» στην παγκόσμια σκακιέρα, όπου κυριαρχούσε, μέχρι πρότινος, η λεγόμενη Νέα Τάξη (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε.) κοκ.
Η Συνθήκη INF (Intermediate-Range Nuclear Forces) υπεγράφη στις 8 Δεκεμβρίου 1987 από τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ρόναλντ Ρίγκαν και τον Σοβιετικό ομόλογό του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. 
Βάσει της συνθήκης, απαγορεύτηκε η ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων με βεληνεκές από 500 έως 5.500 χλμ, οδηγώντας ουσιαστικά στην εξάλειψη πυρηνικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς, με στόχο κανείς να μην μπορεί να απειλήσει με πυρηνικό πόλεμο την «παγκόσμια ειρήνη» της Νέας Τάξης.
Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2018, ο εθνικοδεξιός Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ,  ανακοίνωσε την πρόθεση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποσυρθούν από τη συνθήκη INF, επικαλούμενος την μη συμμόρφωση της Ρωσίας.
Επίσης, πρότεινε οι ΗΠΑ να επαναδιαπραγματευτούν την συνθήκη, προκειμένου να περιληφθεί σε αυτή και η Κίνα, στην οποία η Νέα Τάξη προσπαθεί να βρει το επόμενο στήριγμά της, μετά την απώλεια του Λευκού Οίκου από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Με έξυπνο τρόπο, αφότου οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την απόσυρσή τους από την Συνθήκη, το Σαββατοκύριακο ακολούθησε την ίδια οδό και η Ρωσία, στέλνοντας το μήνυμα πως τα πυρηνικά είναι πλέον ανεξέλεγκτα, ειδικά σε περίπτωση που οι διεθνιστικές δυνάμεις της Νέας Τάξης εμποδίσουν την διαρκή «άνοδο» της Εθνικής Δεξιάς στον πλανήτη, με αθέμιτα μέσα.
Στην ομιλία του προχθές για την κατάσταση της Ένωσης, ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σύναψης νέας συμφωνίας, παρόμοιας με την INF, στην οποία θα συμμετέχουν και άλλες χώρες εκτός από τις ΗΠΑ και την Ρωσία, ειδάλλως συμφωνία δεν μπορεί να υπάρξει.
Η Ρωσία, φυσικά δηλώνει θετική, σε μία νέα Συμφωνία, η οποία θα έχει την αιγίδα της Εθνικής Δεξιάς και όχι των παγκοσμιοποιητών.
«Φυσικά και είδαμε την αναφορά στις δηλώσεις του προέδρου στο ενδεχόμενο μιας νέας συμφωνίας η οποία θα μπορούσε να υπογραφεί σε ένα όμορφο δωμάτιο και στην οποία θα περιλαμβάνονται και άλλες χώρες», δήλωσε σήμερα χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι  Ριαμπκόφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα.
«Ανυπομονούμε να συγκεκριμενοποιηθεί αυτή η πρόταση», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι η Μόσχα δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία συγκεκριμένη πρόταση για μια νέα συμφωνία.
Η Νέα Τάξη αντέδρασε εναντίον της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ για απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη «INF», μέσω της διεθνίστριας, εκπροσώπου του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του Αμερικανού προέδρου ως «δώρο προς τον Πούτιν».
Όποιος δεν γνωρίζει λοιπόν πως στον πλανήτη έχουμε δύο κέντρα που ανταγωνίζεται το ένα το άλλο και όχι απλά εθνικά συμφέροντα χωρών, δεν μπορεί να δώσει καμία ερμηνεία στις εξελίξεις.
Για να μαθαίνουν λοιπόν οι αυτοαποκαλούμενοι «γεωστρατηγικοί αναλυτές» έχουμε να κάνουμε με Εθνική Δεξιά Τραμπ και Πούτιν (ισχυρό έθνος-κράτος, διακρατικές συμφωνίες), από την μία, και την παγκοσμιοποίηση (παγκόσμιο κράτος-παγκόσμια κυβέρνηση), από την άλλη, την οποία έσπευσε να υπερασπιστεί η Χίλαρι.
Αυτά…
ΦΩΤΟ: eurokinissi - -  el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com