Translate

«Πρέπει να είμαστε νομοταγείς» – Και όμως πολίτες στην Ελλάδα καλωσορίζουν τον «ΦΟΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ», όπως τον αποκάλεσαν στην ΕΡΤ. vid

Αποτέλεσμα εικόνας για SLAVE OF NWO

https://7spymania.blogspot.com/2019/01/vid_8.html
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, όπως ήδη γνωρίζετε.

Όλοι θα πρέπει να δηλώσουν στο περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο ακόμη και τα χρήματά τους.
Όσοι εντοπιστούν από τις φορολογικές αρχές να μην έχουν εμφανίσει τα περιουσιακά τους στοιχεία απειλούνται με πρόστιμα ενώ ό,τι δεν δηλώνεται θα κατάσχεται.
Στόχος είναι η δημιουργία μιας τεράστιας βάσης δεδομένων με τα περιουσιακά στοιχεία 8,5 εκατ. φορολογουμένων και όλων των επιχειρήσεων, που θα περιλαμβάνει, κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, αποθήκες, αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα, σκάφη θαλάσσης και αεροσκάφη, μεγάλα χρηματικά ποσά που φυλάσσονται στα στρώματα, καταθέσεις σε τράπεζες, ράβδους χρυσού, μετοχές, ομόλογα, έντοκα γραμμάτια, συμμετοχές σε πάσης μορφής επιχειρήσεις, εταιρικά μερίδια, μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων κ.λπ.
Ο φόρος που θα πληρώνουμε όλοι θα ορίζεται και με τα περιουσιακά μας στοιχεία και όχι μόνο με το εισόδημα.
Ο φόρος δηλαδή εισοδήματος θα μετατραπεί σε φόρο περιουσίας, ο οποίος θα αντικαταστήσει και τον ΕΝΦΙΑ.
Συγκεκριμένα, η εφορία θα έχει την δυνατότητα να προσδιορίζει το πραγματικό φορολογητέο εισόδημα κάθε φορολογουμένου με βάση όλα τα έσοδα και τα έξοδά του, τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά και ακίνητα) και τις καταθέσεις του στις τράπεζες.
Δεν τους ενδιαφέρει αν χρωστάς ή όχι, πρέπει να το δηλώσεις, ώστε να φακελωθεί και να φορολογηθεί. Δεν τους νοιάζει αν χρωστάς, ό,τι δεν δηλώνεται θα κατάσχεται.
Όπως αντιλαμβάνεστε, οι φόροι γίνονται δυσβάσταχτοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πορεία των πραγμάτων
Υπάρχουν και εκείνοι που στηρίζουν αυτό το μέτρο, χωρίς να καταλαβαίνουν τι έρχεται, καθώς, εκτός των άλλων, δεν θα γνωρίζει μόνο το Κράτος τι έχει ο καθένας, αλλά αυτό θα μπορούν να το μάθουν και επίδοξοι ληστές, τοκογλύφοι ή εκβιαστές, χακάροντας τα στοιχεία που θα βρίσκονται Online.

Στην ΕΡΤ έκαναν λόγο ανοιχτά για «φόρο περιουσίας», όπως θα δείτε στο πρώτο κατά σειρά βίντεο.
«Πρέπει να είμαστε νομοταγείς πολίτες», αναφέρει, στο δεύτερο βίντεο, πολίτης στην Κρήτη. Σίγουρα, ωστόσο πρώτα θα έπρεπε να εφαρμοστεί ένα λογικό φορολογικό σύστημα και μετά να εφαρμοστεί το αυστηρό «πόθεν έσχες».
Ειδάλλως η κατάσταση χειροτερεύει, δεν βελτιώνεται…
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com