Translate

Ντόναλντ Τραμπ: AΣΤΑΚΟΣ τα σύνορα με το Μεξικό – Πολεμικές προετοιμασίες για τον Νότο των ΗΠΑ. vids

Η Εθνική Δεξιά δείχνει τα «δόντια» της και εντός Ηνωμένων Πολιτειών.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να στείλουν έως και 15.000 στρατιώτες στα σύνορα με το Μεξικό, με σκοπό να
εμποδίσουν την είσοδο σε αμερικανικό έδαφος στις στρατιές παράνομων μεταναστών, οι οποίες στέλνονται εκεί, προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και την εξουσία του Ν.Τραμπ, ο οποίος δεν είναι αρεστός στο Βαθύ Κράτος των παγκοσμιοποιητών.
Βάσει διεθνών καταγγελιών, το εν λόγω εγχείρημα υποκινείται από τον Τζορτζ Σόρος και τον Ο.Η.Ε. με σκοπό την αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ και την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ, έτσι ώστε η Νέα Τάξη, όρος πολιτικός και όχι συνωμοσιολογικός, να αναλάβει εκ νέου την εξουσία.
Οι μετανάστες εμφανίζονται απελπισμένοι και προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με το Μεξικό με κάθε τρόπο και να φτάσουν στις ΗΠΑ.
«Κανείς δεν έρχεται μέσα. Δεν επιτρέπουμε στους ανθρώπους να έρθουν μέσα. Αν κοιτάξετε τι έγινε στο Μεξικό πριν από δυο ημέρες με την σκληρότητα των ανθρώπων αυτών στο δεύτερο καραβάνι που σχηματίζεται και ειλικρινά και στο πρώτο. Και τώρα σχηματίζουν ένα στο Ελ Σαλβαδόρ. Και το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να σταματήσουμε τη βοήθεια σε αυτές τις χώρες. Γιατί πραγματικά δεν κάνουν τίποτε για τους Αμερικανούς», υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Αξιοσημείωτο είναι πως σε περίπτωση που υλοποιηθεί το σχέδιο τότε στα σύνορα με το Μεξικό, σχολιάζει το euronews, θα υπάρχουν όσοι Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στο Αφγανιστάν!!!
Η Εθνική Δεξιά δεν αστειεύεται καθόλου, όταν απειλείται η εξουσία που με κόπο κέρδισε στις ΗΠΑ, κατά τις πρόσφατες εκλογές.
Μάλιστα στο Tweeter αναρτώνται βίντεο, όπου φορτία με εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα και τεθωρακισμένα φέρονται να στέλνονται στα σύνορα με το Μεξικό.
Το τρένο φέρει μάλιστα την αμερικανική σημαία, καθώς πολλοί ισχυρίστηκαν πως είναι παλιό βίντεο από το Ιράκ.Το τρένο φέρει μάλιστα την αμερικανική σημαία, καθώς πολλοί ισχυρίστηκαν πως είναι παλιό βίντεο από το Ιράκ.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com