Translate

Δηλώσεις Μητσοτάκη, για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Τι είπε για τα Σκόπια o εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ . vid

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δήλωσε ότι:
Πριν από λίγες εβδομάδες ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμμένος στις Πρέσπες, αναγνώρισαν στα Σκόπια την Μακεδονική
Εθνότητα και γλώσσα και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό έγινε, παρά την αντίθεση των πολιτών οι οποίοι με τα Συλλαλητήρια έδειξαν ότι δεν συμφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές.
Στην συνέχεια, ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι η ΝΔ έδωσε μάχη στην Βουλή, ώστε να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη και (ότι) είχε προειδοποιήσει για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε αυτή η συμφωνία.
Επιπλέον, δήλωσε ότι σήμερα στις Βρυξέλλες οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν την πόρτα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία και όχι μόνο, αφού τα περισσότερα Κράτη θα αναγνωρίσουν ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες οι οποίοι μιλάνε την Μακεδονική γλώσσα.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ο Αλ.Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν δημιουργήσει τετελεσμένα άσχημα για την χώρα και ότι σύντομα θα κριθούν από τον Ελληνικό λαό.

Δείτε το βίντεο:
Συμπέρασμα
Ο Κ.Μητσοτάκης θεωρεί ότι η συμφωνία των Πρεσπών, εκτός από κακή, είναι και επικίνδυνη καθώς δημιουργεί άσχημα τετελεσμένα για την Πατρίδα. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η συμφωνία είναι καλή για τα Εθνικά μας συμφέροντα και επιμένει ότι είναι η πρώτη φορά που Ελληνική κυβέρνηση καταφέρνει να λύσει το μεγάλο αυτό Εθνικό θέμα.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com