Translate

Όλοι ίσοι…και με τον νόμο! Διαγράφουν την λέξη «φυλή» – Εξελίξεις που έρχονται και στην Ελλάδα

Η είδηση από τη Γαλλία δεν σκάει ως «κεραυνός εν αιθρία», αλλά είναι φυσικό επακόλουθο όσων συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην...πολυπολιτισμική Ευρώπη.
Μεγάλο ντόρο προκαλεί η κίνηση της γαλλικής εθνοσυνέλευσης να ψηφίσει για την οριστική διαγραφή του όρου «φυλή» το Σύνταγμα της Γαλλίας.
Πιο συγκεκριμένα το πρώτο άρθρο του συντάγματος ανέφερε ότι η Γαλλία εγγυάται την «ισότητα ενώπιον του νόμου για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως καταγωγής, φυλής ή θρησκείας».
Τώρα το άρθρο του Συντάγματος λέει: «ανεξάρτητα από το φύλο, την προέλευσή τους ή τη θρησκεία τους».
Αυτό επίσης απορρίπτει τη διάκριση μεταξύ των φύλων. Ισότητα παντού και σε όλα λοιπόν!
Οι βουλευτές συμφώνησαν με τον Πρόεδρο Εμανουελ Μακρόν και το κόμμα του «η Δημοκρατία Εμπρός»(LREM), ότι ο όρος “φυλή” είναι…ξεπερασμένος. Ήταν στο σύνταγμα από το 1946 και εισήχθη για να αντιταχθεί στις φυλετικές θεωρίες των Ναζί.
«Ξεπερασμένος» λοιπόν θεωρείται ο όρος «φυλή», σε μία κίνηση-ύμνο από την γαλλική κυβέρνηση στην Νέα Τάξη. 
Η χώρα που εξάλλου έφερε πρώτη το σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας στον πλανήτη, προβαίνει τώρα σε άλλη μία «πρωτοπορία», στον δρόμο για την παγκόσμια ισότητα. Μόνο που αυτού του είδους η ισότητα είναι βίαιη και προς τα κάτω!
Οι στόχοι εξάλλου της Ατζέντας 2030, του παγκόσμιου υπερμνημονίου που μας οδηγεί κατευθείαν στην χούντα του παγκόσμιου κράτους είναι σαφείς:
«Λιγότερες ανισότητες: Μείωση της ανισότητας εντός των χωρών»
Όλοι ίσοι λοιπόν, χωρίς κανένα ιδιαίτερο γνώρισμα (φυλή, φύλο, θρησκεία, ικανότητες κλπ) απέναντι στο παγκόσμιο κράτος:

el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com