Translate

Η Ιταλία αντιστέκεται πλέον: Εκλεισαν τα λιμάνια της χώρας στα πλοία των νεοταξικών ΜΚΟ που μεταφέρουν τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες


Οι ιταλικές αρχές απαγόρευσαν στο πλοίο Aquarius, που μεταφέρει 629 λαθρομετανάστες ΈΠΟΙΚΟΥς να δέσει σε λιμάνι τη χώρας και το υπουργείο Εσωτερικών στο οποίο ηγείται ο αρχηγός
της Λέγκα του Βορρά, Μ.Σαλβίνι ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται πλέον να ελλιμενίζονται στην Ιταλία πλοία που μεταφέρουν λαθρομετανάστες από την Αφρική! 
 Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έδωσε εντολή στις κατά τόπους λιμενικές αρχές να μην επιτρέψουν την είσοδο στο Aquarius. 
 Ο Σαλβίνι, με επιστολή του, ζήτησε από τις αρχές της Μάλτας να επιτρέψουν στο πλοίο να αγκυροβολήσει στη Βαλέτα, τα λιμάνια της οποίας, σύμφωνα με την ιταλική κυβέρνηση, είναι, στη φάση αυτή, τα πλησιέστερα και ασφαλέστερα. Είναι η πρώτη φορά που η Ιταλία λαμβάνει την απόφαση να κλείσει τα λιμάνια της. 
 Το πλοίο Aquarius, το οποίο ανήκει στη μη κυβερνητική οργάνωση - "θαλάσσιων ταξί" Sos Mediterranèe, μεταφέρει Αφρικανούς που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Λιβύη, για την οποία ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει πριν την εκτέλεσή του ότι θα μετατρέπονταν σε ορμητήριο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών έποικων με τις ευλογίες της ΝΤΠ, προς την Ευρώπη.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com