Translate

Εκτός από όπλα Ηλεκτρονικού Πολέμου, υπάρχουν και ηλεκτρομαγνητικά όπλα βιοσυντονισμού που στοχεύουν στη βιολογία τού αεροπόρου !

Σάς έχει περάση ποτέ από το μυαλό ότι, υπάρχει περίπτωση οι τουρκαλάδες να έχουν «φυτέψη» κάτι σε κάποιο νησάκι όπως το Πιπέρι, η Σκαντζούρα, η Σκυροπούλα... ή στους σκοπέλους και τους υφάλους τριγύρω τους;Στα Αντίψαρα; Σε άλλες βραχονησίδες, σκοπέλους ή υφάλους ανάμεσα σε Χίο, Εύβοια και Άγιο Ευστράτιο; Το Λιμενικό Σώμα, ρίχνει καμμιά ματιά; Οι βατραχάνθρωποι τού Πολεμικού Ναυτικού; Στην Κύμη; Αλλού στην Εύβοια;

Η φράση ενεργή παρεμβολή σημαίνει δημιουργία εικονικών στόχων ή τύφλωση του ραντάρ ή του gps. Δεν σημαίνει πρόκληση βλάβης στα ηλεκτρονικά του αεροσκάφους ώστε να πέσει. Δεν πέφτει το αεροσκάφος από την έλλειψη ραντάρ, gps και επικοινωνίας με τη βάση. Επίσης το δεύτερο αεροσκάφος θα ανέφερε τα ίδια προβλήματα αν είχε υπάρξει ηλεκτρονικός πόλεμος από τούρκους.
Συνεπώς το πιθανότερο είναι ότι το έριξαν με άλλη τεχνολογία κάποιοι πιο προχωρημένοι, γι αυτό και δεν πρόλαβε να κάνει eject o πιλότος.
Υπάρχουν και ηλεκτρομαγνητικά όπλα βιοσυντονισμού που στοχεύουν τη βιολογία του πιλότου.

3 Τουρκικά αεροσκάφη και τα 2 πλωτά μέσα των γειτόνων μας που είναι ειδικά στο να πραγματοποιούν υποκλοπές και να μπλοκάρουν τα ηλεκτρονικά συστήματα των μαχητικών μας , ''δεν βρέθηκαν'' σε ….υπηρεσιακή ετοιμότητα!:d

Δεν άνοιξε ο θόλος του Μιράζ προκειμένου να εκτιναχθεί και να σωθεί ο γενναίος σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, στοιχείο-σοκ που δείχνει ότι  μάλλον δημιουργήθηκε άγνωστη βλάβη στα μηχανικά συστήματα του μαχητικού!Τίποτα ρε παιδιά, κάτι jammers είναι, σε πολεμικά πλοία, που... 

καταρρίπτουν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα άμα λάχει...

Από σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου " KORAL " (τής τουρκικής εταιρείας Aselsan) Κ Α Τ Ε Ρ Ρ Ι Φ Θ Η και ο Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Μπαλταδώρος !


Διαθέτει και η τουρκική φρεγάτα Gökova (F 496) για παράδειγμα κάτι τέτοια... «εξωτικά πραγματάκια». Κι άλλα τουρκικά σκάφη, αλλά... «ποιος τα γ@μεί» τώρα !
Μη μάς πουν και συνωμοσιολόγους...
Α, ρε κατακαημένη Πατρίδα...

   spy                                                                                                          ΠΗΓΗ
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com