Translate

Ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα γενικευμένης σύρραξης

Οι Σύροι τα τελευταία 6 χρόνια περνάνε πολύ δύσκολες στιγμές.
Έχουνε δεχτεί επιθέσεις από Τζιχαντιστές, από
Αμερικάνους, από Γάλλους, από Άγγλους, από Ισραηλινούς κ.α
Πολλοί Σύροι εγκατέλειψαν την χώρα τους και δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για αυτό. Μας προκαλεί εντύπωση όμως, το γεγονός ότι αρκετοί πολίτες αυτής της χώρας, δεν έφυγαν αλλά έκατσαν πίσω για να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται.
Όπως διαβάσατε στο el, Αμερικάνοι,Γάλλοι και Άγγλοι εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας. Αν και το συγκεκριμένο πλήγμα είχε προαναγγελθεί, οι Σύροι δεν έφυγαν από την χώρα. Έκατσαν στην χώρα τους και ρίσκαραν στην ουσία την προσωπική τους ασφάλεια.
Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι ορισμένοι άνθρωποι αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα τους και τους αξίζει συγχαρητήρια.  
Τι δήλωσε η κυβέρνηση της Συρίας για αυτή την επίθεση
Τα πλήγματα αυτά έχουν στόχο «να εμποδίσουν» μια αποστολή του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, η οποία επρόκειτο να αρχίσει σήμερα την έρευνά της στην Ντούμα για την επίθεση με χημικά που φέρεται ότι είχε πραγματοποιηθεί εκεί, πρόσθεσε το SANA.
«Η επίθεση έχει ως κύριο στόχο να εμποδίσει τη δουλειά της ομάδας (του ΟΑΧΟ), να προλάβει τα συμπεράσματά της και να ασκησει πίεση στην αποστολή σε μια απόπειρα που έχει στόχο την απόκρυψη των ψευδών και των κατασκευών» των Δυτικών, σύμφωνα με το SANA.
Η πολιτική της «πυραυλικής επίθεσης»
Ο Τραμπ έστειλε το μήνυμα στο εσωτερικό των ΗΠΑ, ότι προκειμένου να εφαρμόσει πλήρως την πολιτική του, είναι αποφασισμένος  να κάνει τα πάντα (αυτοί που κινούν τον Τράμπ δηλαδή).
Ο Αμερικανός πρόεδρος με αυτή του την κίνηση μας έδειξε ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μπορεί λοιπόν να «χάιδεψε» την Συρία αφού δεν την κατέστρεψε (εννοείτε ότι αν ήθελε να το κάνει, μπορούσε) αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνει αύριο-μεθαύριο.
Ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα μιας γενικευμένης σύρραξης
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το μόνο που φαίνεται να εμποδίζει αυτή την καταστροφή είναι ο χρόνος.
Χωρίς να θέλουμε να «φέρουμε την καταστροφή» πριν έρθει, βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αυτό δεν χρειάζεται ανάλυση, αφού από ότι αποδείχτηκε η Παγκόσμια ειρήνη είναι εύθραυστη.
Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να δούμε άσχημες εξελίξεις σε Παγκόσμιο επίπεδο.
Οι παίχτες έχουν λάβει θέσεις και το μόνο που περιμένουν είναι η εντολή από τα αφεντικά τους. Ρώσοι,Αμερικάνοι,Γάλλοι,Άγγλοι,Τούρκοι,Ιρανοί όλοι έχουν μαζευτεί στην Συρία και είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά στον πλανήτη ανα πάσα στιγμή!
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com