Translate

Σειρήνες πολέμου- Ισραήλ: «Αποτρέψαμε επίθεση του Ιράν μέσα στη χώρα μας» – Χεζμπολάχ: «Η μάχη Ιράν-Ισραήλ» ξεκίνησε…


Και νέα ξέφρενη κλιμάκωση: «Αποτρέψαμε επίθεση κατά ισραηλινών στόχων από ιρανικό οπλισμένο drone που διείσδυσε στον εναέριο χώρο του Ισραήλ» .
Δήλωση -βόμβα πριν λίγο των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!
Η απάντηση ήρθε άμεσα από την Χεζμπολάχ και με δήλωση πως «Μεταξύ Ιράν και Ισραήλ ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Δεν έπρεπε ποτέ να πλήξετε την ιρανική βάση»!

Ετσι, το Ισραήλ, ανακοίνωσε πως το ιρανικό οπλισμένο drone εισήλθε στον ισραηλινό εναέριο χώρο στις 10 Φεβρουαρίου έτοιμο να εξαπολύσει επίθεση με πυραύλους.
Πρόκειται για την πλέον σοβαρή κατηγορία άμεσης επίθεσης από το Ιράν.
Αμέσως, έγινε αναχαίτιση και καταστροφή του ιρανικού drone, πολεμικά ελικόπτερα της IAF απέτρεψαν την επίθεση που το Ιράν ήταν έτοιμο και ήλπιζε να εξαπολύσει στο Ισραήλ. Το ιρανικό drone είχε εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί από τα ισραηλινά αμυντικά συστήματα μέχρι την στιγμή της καταστροφής του.
«Το προηγμένο ιρανικό drone ,που πιστεύουμε πως ήταν αντίγραφο του αμερικανικού στελθ drone που κατέβασε το Ιράν το 2011, απογειώθηκε από την αεροπορική βάση Τ-4 στη Χομς και διείσδυσε μέσα στο ισρηαλινό χώρο δια μέσου Ιορδανίας» είπε ο εκπρόσωπος της ΙΑF.
«Το drone εντoπίστηκε από το Ισραήλ και αναχαιτίστηκε κοντά στην ισραηλινή πόλη Beit She’an από ελικόπτερο Apache».
Ο Ταξίαρχος της IAF, Tomer Bar, δεύτερος στην ιεραρχία της Αεροπορίας του Ισραήλ, είπε ότι το συγκεκριμένο drone ήταν ένα προηγμένο μοντέλο με πολύ χαμηλό ίχνος που το Ισραήλ δεν είχε αναχαιτήσει ξανά.
«Περιμέναμε να περάσει στο έδαφος μας. Ηταν σημαντικό για το Ισραήλ να το πάρουμε στα χέρια μας»
Μετά από ανάλυση του διαδρόμου που ακολούθησε και συλλογή στοιχείων είμαστε σίγουροι για την επίθεση που εξαπέλυε κατά του Ισραήλ.
«Το Ισραήλ είναι σε άμεση μάχη με το Ιράν μετά την επιδρομή στην Συρία» λέει η Χεζμπολάχ
Η επιδρομή του Ισραήλ σε συριακή αεροπορική βάση αυτή την εβδομάδα το έθεσε σε άμεση σύγκρουση με έναν περιφερειακό εχθρό, το Ιράν, είπε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σήμερα Παρασκευή.
«Οι Ισραηλινοί διέπραξαν ένα ανόητο, ιστορικό λάθος και έθεσαν τους εαυτούς τους σε άμεσο πόλεμο με το Ιράν» είπε ο Hassan Nasrallah σε τηλεοπτικό διάγγελμα.
«Αρκετοί Ιρανοί σκοτώθηκαν στην επιδρομή αυτή. Αυτό είναι ένα πρωτοφανές γεγονός στα 7 χρόνια πολέμου στην Συρία. Το Ισραήλ κτύπησε απευθείας στόχους που ήταν Ιρανοί Φρουροί» είπε ο Nasrallah.
«Αφήστε τους να κάνουν το λάθος. Τώρα μάχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το Ιράν» είπε                                                                                          pentapostagma
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com