Translate

Η απροκάλυπτη δήλωση του Ν.Κοτζιά που οι Σκοπιανοί κάνουν «σημαία» σε όλον τον πλανήτη vid

Στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να πάει ξανά στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Μάλιστα, ενώ εντείνονται οι…
διαπραγματεύσεις για την καλύτερη παράδοση του ονόματος «Μακεδονία», οι Σκοπιανοί πήραν μια φράση του υπουργού μας και την έκαναν «σημαία»!
Πηγές από το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων ανέφεραν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο MIA ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ άλλαξε τα αρχικά σχέδιά του, για ταξίδι στα Σκόπια σε αυτή την εβδομάδα, καθώς τόσο εκείνος όσο και ο Σκοπιανός ομόλογός του έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα.

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται… έμπειρους διπλωμάτες, οι οποίοι «δεν κρύβουν τη θετική έκπληξή τους για τις εξελίξεις».
Σύμφωνα με τους ίδιους, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν αποκτήσει ρυθμό που δεν συνηθίζεται στην διπλωματία, τουτέστιν το θέμα πάει να κλείσει άρον-άρον, φυσικά με την παράδοση του ονόματος.
Αρκεί να αναφερθεί πως μόνο την περασμένη εβδομάδα, μέσα σε μόλις ένα πενθήμερο, οι επικεφαλής της διπλωματίας των δύο χωρών συναντήθηκαν... τρεις φορές: δύο στην έδρα του ΟΗΕ στη Βιέννη (τη μία με την συμμετοχή του ειδικού διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών για το «Μακεδονικό» Μάθιου Νίμιτς) και μία στην Σόφια, ενώ αντί να έρθουν εδώ οι Σκοπιανοί να μας «παρακαλέσουν», θα τρέξουμε εμείς στα Σκόπια!
Αυτό που θέλουμε να σας δείξουμε, προκειμένου να πάρετε «γεύση» των… «διαπραγματεύσεων» που λαμβάνουν χώρα, είναι μία φράση από την πρόσφατη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», την οποία έχουν απομονώσει και υποτιτλίσει οι Σκοπιανοί, μεταδίδοντας την σε όλα τα Σκόπια και φυσικά κάνουν «σημαία» σε όλον τον πλανήτη, μιας και ελληνικά επίσημα χείλη, ξεστομίζουν πως τα Σκόπια λέγονται «Μακεδονία».
«Δεν πάμε να βαφτίσουμε αυτό το Κράτος, αυτό το Κράτος εμπεριέχει την λέξη «Μακεδονία» και μάλιστα για 140 κράτη χωρίς επιθετικό προσδιορισμό. Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος. Είναι σαν μία ωραία κυρία που έρχεται στον γάμο και αναρωτιέται αν στο επίθετο της (σ.σ. Μακεδονία) θα προσθέσει εκείνο του αντρός της».Άρα τα Σκόπια λέγονται, σύμφωνα με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας, «Μακεδονία» και απλά θα πάρουν και έναν επιθετικό προσδιορισμό, ώστε και εμείς να δεχτούμε αυτή την ονομασία!                                                   ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com