Translate

Θυμάστε τι έλεγαν για τα ΜΑΤ; Τώρα ζητάνε περισσότερους αστυνομικούς για τους πλειστηριασμούς!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστεράς, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η χώρα μας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη σοβιετικοποίηση των πάντων.
Από την οικονομία μέχρι και την ίδια την κοινωνία. 
Οι..."αριστεροί πλειστηριασμοί" που λαμβάνουν χώρα εδώ και μερικές μέρες, έχοντας ήδη προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, δεν είναι δυνατόν να αφήσουν ασχολίαστη την εντυπωσιακή αλλαγή πλεύσης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο αφορά την συνεργασία με την αστυνομία. 
Μία πρώτη γεύση είχαμε πάρει προ μηνών με την απαράδεκτη κίνηση των ΜΑΤ να εκτοξεύσουν χημικά εναντίον ηλικιωμένων συνταξιούχων μπροστά από τη Βουλή, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε πριν από μερικές μέρες, όταν διμοιρία των ΜΑΤ έκανε χρήση χημικών σε κλειστό χώρο!
Προκειμένου μάλιστα να συνεχίσει κατά το δυνατόν ομαλά η διαδικασία των πλειστηριασμών ακινήτων, η κυβέρνηση από κοινού με τις δικαστικές αρχές είναι διατεθειμένες μέχρι και να εισηγηθούν αναβολή των πλειστηριασμών φοβούμενοι το οργισμένο πλήθος.
Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από ώρα σε ώρα, ωστόσο μόνο και μόνο οι συζητήσεις που γίνονται περί αναβολής εξαιτίας έλλειψης αστυνομικών δυνάμεων, τα λέει όλα.
Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου να υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός αστυνομικών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. 
Ας θυμηθούμε ωστόσο τι έλεγαν για τους "φιλικούς" προς τον πολίτη αστυνομικούς, που θα έπρεπε -σύμφωνα πάντα με τον ΣΥΡΙΖΑ- μέχρι και να αφοπλιστούν.
Έχει ο καιρός γυρίσματα:                                                        ΠΗΓΗ
                   
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com