Translate

Σημαντική κίνηση της «μαύρης» Δεξιάς ΜΕΣΑ στην Νέα Υόρκη της Νέας Τάξης vid


Ο πρώην υπεύθυνος στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον, ζήτησε από τους Eβραίους σιωνιστές να συμμετέχουν στην «κίνηση ανταρσίας» κατά των «αριστερών» αλλά και του αριστερόστροφου
κατεστημένου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και συγκεκριμένα κατά γερουσιαστών που εμποδίζουν την εφαρμογή της ατζέντας του Ντόναλντ Τραμπ και της «μαύρης» Εθνικής Δεξιάς που αντιπροσωπεύει.
«Διεξάγουμε μία κίνηση ανταρσίας κατά του ρεπουμπλικανικού κατεστημένου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην Σιωνιστική Οργάνωση Αμερικής κατά τον ετήσιο δείπνο στην Νέα Υόρκη.
«Ο Πρόεδρος χρειάζεται την στήριξή μας. Είμαστε ένα έθνος σε πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος θα κερδηθεί μόνο αν είμαστε όλοι μαζί και δουλέψουμε ως συνέταιροι», πρόσθεσε ο Μάνον, ο οποίος δηλώνει υπερήφανα χριστιανός-σιωνιστής, δηλαδή δεξιός εβραιοχριστιανός, καταδικάζοντας το Ισλαμικό Κράτος.
Η «Zionist Organization of America (ZOA)» έχει αγκαλιάσει τον Μπάνον, ωστόσο υπάρχουν παγκοσμιοποιητές Εβραίοι, οι οποίοι τον ψέγουν για αντισημιτισμό.
Ο Μπάνον καλεί ουσιαστικά όλους τους δεξιούς Εβραίους αλλά και υποστηρικτές του Ισραήλ να στηρίξουν τον Πρόεδρο Τραμπ ενάντια στις δυνάμεις της Νέας Τάξης, οι οποίες αποσκοπούν στην ανάληψη της εξουσίας στα Ιεροσόλυμα εις βάρος των συμφερόντων του εβραϊκού κράτους, με ταυτόχρονη «λύση» του Παλαιστινιακού και παρεμπόδιση της εξάπλωσης των εβραϊκών οικισμών στα υπό κατοχή εδάφη.
Κατά την ομιλία του ο Μπάνον περιέγραψε τον Ν.Τραμπ ως «τον ισχυρότερο υποστηριχτή του Ισραήλ από την εποχή του Ronald Reagan», ο οποίος θέλει να μεταφέρει την πρωτεύουσα του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ, σε αντίθεση με την διεθνιστική Αριστερά των Δημοκρατικών και το αριστερόστροφο κατεστημένο του ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Η ομιλία του πρώην υπεύθυνου στρατηγικής του Λευκού Οίκου έχει, αν μη τι άλλο, την σημασία της!Ο Στήβεν Κέβιν Μπάνον είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα διακυβέρνησης και στρατηγικής του προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ  και από τις 28 Ιανουαρίου του 2017 αποτελεί τακτικό μέλος της ανωτάτης επιτροπής εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ. Πριν την ανάληψη αυτών των καθηκόντων, ο Μπάνον ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της προεδρικής εκστρατείας του Τραμπ. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, ήταν προεδρεύων του συμβουλίου του δεξιού οργανισμού Breitbart News.               πηγη
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com