Translate

Πως οι ψευτοαναρχικοί αναλαμβάνουν να οδηγήσουν ΣΗΜΕΡΑ τις ΗΠΑ στο χάος


Τι ετοιμάζουν για τη σημερινή μέρα, η οποία θεωρείται "εξαιρετικά επικίνδυνη";
Σε γενικό κάλεσμα προς όλο τον αναρχικό κόσμο να κατέβει στους δρόμους, έχουν προχωρήσει για την σημερινή μέρα οι Antifa, αποκαλώντας τις συντονισμένες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα ως μία "επανάσταση".
Έχουν σημειώσει την 4η Νοεμβρίου ως ημέρα "αλλαγής και επανάστασης", την οποία και πολλοί χαρακτηρίζουν "κομμουνιστική".
                                                                                           
Μεγάλος στόχος είναι ως επί το πλείστον η πτώση του Ντόναλντ Τραμπ και όλων όσων πλαισιώνουν την εθνική δεξιά στις ΗΠΑ, που πλέον κατοικεί στον Λευκό Οίκο και υπόσχεται εκ βάθρων αλλαγές στις ΗΠΑ.
Την ώρα δε που η αντίστροφη μέτρηση για τις μαζικές διαδηλώσεις των Antifa έχει αρχίσει, αυξάνονται οι φόβοι για επίσης μαζικές αντιδιαδηλώσεις από υποστηριχτές του Τραμπ και της εθνικής δεξιάς στις ΗΠΑ. 
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρότατα επεισόδια σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ, κάνοντας τα αιματηρά επεισόδια του Αυγούστου μεταξύ πατριωτών και αριστερών ακτιβιστών στη Βιρτζίνια να ωχριούν μπροστά σε αυτό που έρχεται:
                                                                            
                                                                                          

Οι εξελίξεις τρέχουν και το βαθύ νεοταξικό αριστερό κράτος των ΗΠΑ δεν φαίνεται να τα παρατά. Το αντίθετο μάλιστα...                                                                                        πηγη
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com