Translate

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ(ΒΙΕΝΝΗ)


Σύμφωνα με τον αυστριακό Τύπο, φέτος είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του κράτους που οι μουσουλμάνοι μαθητές (32.000) που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Βιέννης ξεπέρασαν σε αριθμό τους καθολικούς (30.000). 
Η ραγδαία αυτή αύξηση οδήγησε τις αρμόδιες Αρχές στην σκέψη της κατάργησης του μαθήματος των Θρησκευτικών και της αντικατάστασής του με μάθημα Ηθικής, που θα συμβάλλει στην ενσωμάτωσή τους, μία πρακτική που εφαρμόζεται ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. 
Είναι φαινόμενο των καιρών να μειώνονται οι χριστιανικοί τόποι λατρείας στην Ευρώπη με γρήγορους ρυθμούς. Εκκλησίες κλείνουν, ενορίες συνενώνονται, την ίδια ώρα που τα τζαμιά φυτρώνουν σαν μανιτάρια στο όνομα της ανεξιθρησκείας και του δικαιώματος κάθε ανθρώπου να θρησκεύεται ελεύθερα. 
Την ώρα που το Ισλάμ εισβάλλει στην Ευρώπη μέσω της λαθρομετανάστευσης, οι Χριστιανοί μειώνονται πληθυσμιακά και γερνούν…
Ας ετοιμαζόμαστε και εδώ για παρόμοια φαινόμενα, αφού υπάρχουν στα σχολεία μας  πάμπολλοι μαρξιστές καθηγητές που μισούν τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας και τους μαθητές που έχουν Έλληνες γονείς.    πηγη
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com