Translate

Η ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ vids

Μετά την δήθεν ''τρομοκρατική'' επίθεση στην Βαρκελώνη η οποία ήταν συνέχεια προηγούμενων ''επιθέσεων'' στην Ισπανία η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένες έρευνες και τότε ανακάλυψαν το
εκπληκτικό, ένα τεράστιο οπλοστάσιο των ισλαμιστών . μεγάλες ποσότητες από σφαίρες , 10 000 όπλα και άλλα πυρομαχικά  οβίδες και όλμους  και  όλα αυτά τα συνέλεξαν από όλη την επικράτεια δείχνοντας έτσι την μεγάλη πυριτιδαποθήκη που υπάρχει μέσα στην χώρα. Το θέμα είναι ότι αυτά που έχουνε ήδη βρει θεωρούνται μόνο ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα το τι μπορεί να υπάρχει ακόμα στην Ισπανία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Με λίγα λόγια μια άφρονα πολιτική που μετέτρεψε την ήπειρο σε ξέφραγο αμπέλι με τους ισλαμιστές να αλωνίζουν έχει ως συνέπεια να υπάρχουν σήμερα στα θεμέλια της Ευρώπης ποσότητες εκρηκτικών που διαγράφουν μια ολέθρια προοπτική  για τους ευρωπαϊκούς λαούς. Όλο αυτό το οπλοστάσιο προορίζονταν να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες τρομοκρατικές ενέργειες των ισλαμιστών.
Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα και αυξάνει τις πιθανότητες  εκδήλωσης αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων είναι ότι η ροή των  μουσουλμάνων λαθρο μεταναστών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Για να καταλάβουμε ως που έχει φτάσει αυτή η κατάσταση είναι το παρακάτω βίντεο όπου ένας  Youtuber εισέβαλε αιφνιδιαστικά στα γραφεία του SPD παρουσία του Σουλτς-Schulz  όπου ήταν ένας Αφρικανός βουλευτής τους τον Karamba Diab από το Marsassoum της Σενεγάλης (Senegal) ο οποίος έγινε  ουσιαστικά ρεζίλι γιατί δεν ήξερε ούτε να μιλήσει καλά γερμανικά.
Ενώ και τα πτυχία του είναι αμφίβολο αν είναι γνήσια.  Άλλωστε ο Σουλτς-Schulz με την δήλωση που έκανε πρόσφατα ήταν σαφής, είπε πως οι λαθρο μας  έχουν περισσότερο αξία και από το χρυσό.
Αλλά είναι γνωστό πως σήμερα βουλευτές θα γίνονται ποδοσφαιριστές, ομοφυλόφιλοι και στο τέλος και οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
 nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com