Translate

Κυνική δήλωση Συμβούλου περιφέρειας Αττικής: «Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο» ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ!

Τη στιγμή που η μεγάλη πυρκαγιά κατακαίει μεγάλο κομμάτι της ανατολικής Αττικής σε ένα μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων,με τους κατοίκους να χάνουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και να καταστρέφονται τα ελάχιστα εναπομείναντα δάση του Νομού,η σύμβουλος της Ρένας Δούρου, Γιάννα Τσούπρα, δήλωσε με απόλυτη κυνικότητα σε τηλεοπτικό σταθμό ότι οι φωτιές είναι... ένα φυσικό φαινόμενο!


Την ώρα λοιπόν πολίτες βρίσκονται σε απόλυτη απόγνωση και απελπισία, η κ.Τσούπρα έκανε «μάθημα δηλώνοντας ότι «οι φωτιές  αντιμετωπίζονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία ως φυσικό φαινόμενο γιατί έχουν σχέση με τον άνεμο και τις συνθήκες κάθε περιοχής» και συνέχισε λέγοντας ότι«φυσικά είναι μεγάλη η καταστροφή αλλά η Αττική έχει ζήσει και άλλες φωτιές. Η φωτιά είναι δύσκολο φυσικό φαινόμενο».

Σοκάρουν οι εικόνες από τον πύρινο εφιάλτη στον... από Enikos_gr Την ίδια, μάλιστα, στιγμή που πολλοί καταγγέλλουν για κρατική ολιγωρία και έλλειψη συντονισμού στην αντιμετώπιση της ιδιαίτερα καταστροφικής πυρκαγιάς  του Καλάμου, του Βαρνάβα και του Καπανδριτίου, η σύμβουλος της Περιφέρεις πρόσθεσε ότι «ο νότος όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία είναι πιο συνηθισμένος στις δασικές πυρκαγιές γι' αυτό υπάρχει συντονισμός και δράση».
Δείτε βίντεο από τις δήλωσεις και την «κόλαση» από την πυρκαγιά

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com