Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντολή Νέας Τάξης προς Κίνα: Αυτά θα κάνετε μέχρι το 2025 vids

Η Κίνα μετατρέπεται όλο και περισσότερο στην χώρα εκείνη, όπου, σε περίπτωση που τελικά ο πλανήτης δεν οδηγηθεί σύντομα σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα γίνει η απαρχή της εγκαθίδρυσης παγκόσμιας δικτατορίας απόλυτου ελέγχου των πολιτών.
Μετά από οδηγίες της Νέας Τάξης, το Πεκίνο αποκάλυψε εθνικό σχέδιο ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου καταστεί, μέχρι το 2025, ηγέτιδα δύναμη στο σχέδιο ένωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου με τις συσκευές τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες αναπτύσσονται διαρκώς, αλλά και στις εφαρμογές της AI στον τομέα της στρατιωτικής τεχνολογίας.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η αξία των βασικών βιομηχανιών τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα προορίζεται να υπερβεί τα 150 δισ. γουάν (22,15 δισ. δολάρια) ως το 2020 και τα 400 δισ. γουάν (59,07 δισ. δολάρια) ως το 2025, όπως ανακοινώθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο της χώρας.
«Η κατάσταση της Κίνας στην εθνική ασφάλεια και τον διεθνή ανταγωνισμό είναι περίπλοκη...πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία για να αποκτήσουμε ισχυρή θέση σε αυτό το νέο στάδιο ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης και να αποκτήσουμε νέο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα», τονίστηκε σε κυβερνητική ανακοίνωση.
Όπως σημειώνεται, μεταξύ των ζητημάτων, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο του κινεζικού σχεδίου, είναι η έλλειψη τσιπ υπολογιστών και γενικότερα εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, καθώς και λογισμικού και καταρτισμένου προσωπικού.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, επιδιώκεται η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών και ερευνητικών και στρατιωτικών φορέων, με σκοπό την κοινή ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ ταυτόχρονα θα αυξηθεί ο ρόλος της κυβέρνησης ως προς την επίβλεψη της ανάπτυξης της ΑΙ, τόσο μέσω πολιτικών στήριξης και ρύθμισης της αγοράς, όσο και δημιουργίας μηχανισμών ασφαλείας και ελέγχου.
Αν συνδυάσουμε τα προαναφερθέντα με το σύστημα «υποχρεωτικής κοινωνικής βαθμολόγησης»που θα εφαρμόσει η Κίνα από το 2020 αλλά και με την είδηση, κατά την οποία οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω κινητών τηλεφώνων εξαπλώνονται ραγδαία στην κινεζική οικονομία, τότε όλοι αντιλαμβάνεστε πως αυτό που πρώτοι μάθατε από το el.gr και τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, ότι δηλαδή η Νέα Τάξη, μετά την νίκη της Εθνικής Δεξιάς στον Λευκό Οίκο, προσπαθεί να βρει για τις πρακτικές της στήριγμα στην Κίνα, επιβεβαιώνεται.
Στην Κίνα, οι πληρωμές μέσω κινητών τηλεφώνων εκτοξεύθηκαν στα 5,5 τρισ. δολάρια το 2016, δηλαδή είναι 50πλάσιες από τα 112 δισ. δολάρια που έχουν καταγραφεί αντίστοιχα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων iResearch.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Times, η Κίνα θα είναι πρώτη μεταξύ πολλών χωρών σε ό,τι αφορά τη χρήση smartphones για τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως συναλλαγών, από την πληρωμή παροχών κοινής ωφελείας έως εστιατορίων και ταξί.
Και τι ακολουθεί μετά; Ένα βιοτσίπ, το οποίο, αφενός θα χρησιμοποιείται για αχρήματες συναλλαγές, αφετέρου θα συνδέει τον πολίτη με τον κεντρικό υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης του κινεζικού και εν κατ’ επέκταση του παγκόσμιου κράτους που ετοιμάζεται.     πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

ΔΕΙΤΕ: το ΝΑΤΟ σκότωνει on line τον διοικητή μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν vid

Η διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ανακοίνωσε πως σκότωσε τον διοικητή μιας μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν στην επαρχία Helmand.  Πρόκειται για τον