Translate

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ KATAΡΡΕΟΥΝ οι αλυσίδες TΡΟΦΙΜΩΝ, σκηνές Βενεζουέλας στην Ελλάδα Μπήκαμε στη τελευταία φάση της χρεωκοπίας

Η πιο αδίστακτη φοροληστεία του κράτους κατά των πολιτών του βρίσκεται σε εξέλιξη με πάνω από 1000 κατασχέσεις σε ημερήσια διάταξη όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο ντοκουμέντο. Την ίδια στιγμή μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ παρακολουθούν
σοκαρισμένες τα έσοδα να καταρρέουν  καθώς οι πολίτες έχουν μειώσει έως και 15% τις δαπάνες για τις αγορές βασικών τροφίμων όπως το γάλα και το ψωμί.
Η τελευταία και πιο βίαιη φάση της χρεοκοπίας βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ με φόντο τις παραδομένες ελληνικές οικογένειες οι οποίες όμως για να ζήσουν τα παιδιά τους θα μπουκάρουν αλά Αργεντινή και Βενεζουέλα στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Στο μεταξύ όλο και πιο λίγοι φορολογούμενοι πληρώνουν τις υποχρεώσεις στην εφορία ενώ τα έσοδα από τον ΦΠΑ καταρρέουν. Οι μόνοι που εξακολουθούν να κινούν την αγορά είναι οι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι και κάποιοι προνομιούχοι συνταξιούχοι. Η στιγμή της κοινωνικής έκρηξης πλησιάζει αλλά γι΄αυτό δεν δίνουν δεκάρα οι κυβερνώντες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν μια ώρα ακόμη στην εξουσία. Ο Τσίπρας με τις πλάτες των δανειστών στους οποίους ξεπουλάει λιμάνια, αεροδρόμια, γη, αέρα και θάλασσα την ίδια στιγμή που οι Σκουρλέτηδες της κυβέρνησής του αυξάνουν τον κομματικό στρατό με προσλήψεις στο δημόσιο. Η κατάσταση εκεί έξω είναι απελπιστική. Τα σημάδια πλέον φανερά. Αλλά οι εξουσιομανείς του Σύριζα δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους, ως τη στιγμή που θα ακουσθεί το μπαμ.
Ο Λευκός Ομπάμα από την άλλη είναι λίγος, πολύ λίγος κι αυτό το διαπιστώνει κανείς από το ημερήσιο πρόγραμμά του το οποίο είναι εκτός σημερινής πραγματικότητας. Την στιγμή που στην ατζέντα του θα έπρεπε να πρωταγωνιστούν άνθρωποι της αγοράς που στενάζει κάτω από την φορομπηχτική χούντα ο Λευκός Ομπάμα εξαντλείται σε κάτι ανώδυνες συναντήσεις και περιοδείες. Το πιο πιθανό είναι να τον πάρει σβάρνα κι αυτόν η κοινωνική έκρηξη-καταιγίδα.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com