Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επίσημη οδηγία από τις ΗΠΑ «τελειώνει» την ομοιοπαθητική

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ  ΑΜΕΡΙΚΗ

Η αλλοπαθητική ιατρική βασίζεται κυρίως σε πατενταρισμένα φάρμακα(φαρμακευτική ιατρική), στην ακτινοβολία και στην χειρουργική επέμβαση.

Όλα ξεκίνησαν με την αντικατάσταση της αρχαίας ελληνικής βοτανικής ιατρικής με την χημική ιατρική, που παρουσιάζει διαρκώς «νέα φάρμακα», υποτίθεται καλύτερα, αλλά απόλυτα ανεξέλεγκτα από τον μέσο άνθρωπο.
Η αλλοπαθητική ιατρική αποτελεί την κύρια αιτίας θανάτου παιδιών και δημιουργίας αναπηριών  στον δυτικό κόσμο, ενώ στα παιδιά του τρίτου κόσμου χορηγείται υδράργυρος, που περιέχεται στα εμβόλια, όπως αυτό του αυτισμού, ενώ συγκαλυμμένα προωθεί ή έστω εθελοτυφλεί στο πρόχειρο παιδικό φαγητό, όπως το μπιμπερό, η ασπαρτάμη, το όξινο γλουταμινικό νάτριο, καθώς και σε άλλα δηλητήρια, όπως το φθόριο στο νερό και το κράμα υδραργύρου.
Οι γιατροί  χρησιμοποιούν μόνο τα φαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας. Αποκαλούνται αλλοπαθητικοί ιατροί, σε αντίθεση με εκείνου που χρησιμοποιούν εναλλακτικά φάρμακα (μη αλλαοπαθητικά, ομοιοπαθητικά), όπως τα θρεπτικά συστατικά. Διοικείται ειδικά στις ΗΠΑ από αυτό που ονομάζεται «Ιατρική Μαφία».
Εάν εξετάσει κανείς την αποτελεσματικότητα των θρεπτικών συστατικών, των βοτάνων και της φυσιοθεραπείας, θα διαπιστώσει  ότι αυτά είναι πιο αποτελεσματικά από την αλλοπαθητική ιατρική.
 ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ  ΑΜΕΡΙΚΗ
Το γεγονός όμως ότι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας των ΗΠΑ αλλά και αλλού χορηγούνται μόνο αλλοπαθητικά φάρμακα αποτελεί μια πολύ καλή απόδειξη για την επικρατούσα κατάσταση: πρόκειται για ιατρικό μονοπώλιο.
Ο CODEX ALIMENTARIUS του Ο.Η.Ε. επιβάλλει και προωθεί την σταδιακή απαγόρευση της χρήσης βοτάνων αλλά και των φυσικών βιταμινών για… το καλό της υγείας των ανθρώπων. ΠΑΝΤΑ!
Σε αυτή την κατεύθυνση, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) των ΗΠΑ εξέδωσε μια εγκύκλιο που επιβάλλει σε όλα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα να κυκλοφορούν με μια ετικέτα που δηλώνει ότι δεν είναι δραστικά και ότι βασίζονται σε θεωρίες του 1700!
Συγκεκριμένα, ο κρατικός οργανισμός, ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να επιβάλει έναν κανονισμό ο οποίος είχε εισαχθεί το 1972, απαιτώντας την τεκμηρίωση της αποτελεσματικότητας όλων των προϊόντων. Κάτι τέτοιο δεν είχε επιβληθεί ποτέ στα ομοιοπαθητικά φάρμακα, αλλά η Επιτροπή αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της.
Όλα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα στις ΗΠΑ θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κυκλοφορούν με μια ετικέτα που να εξηγεί με σαφήνεια ότι «Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι το προϊόν είναι δραστικό και οι ισχυρισμοί του προϊόντος βασίζονται μόνο στις θεωρίες της ομοιοπαθητικής από το 1700 που δεν είναι αποδεκτές από τους πιο σύγχρονους ειδικούς της ιατρικής».
Εν ολίγοις, καλεί τους ομοιαπαθητικούς να παραδεχθούν δημόσια πως αυτό που εμπορεύονται δεν έχει αξία και άρα να μην αγοράζει κανείς.
 Οι εναλλακτικές ιατρικές , σε λίγο, δεν θα αποτελούν μία από τις επιλογές θεραπείας, καθώς οι φυσικές ουσίες, τα βότανα και οι βιταμίνες που προτείνουν, ώστε ο οργανισμός μας να καταπολεμά μόνος τους (ομοιοπαθητική) και να εξαφανίζει την δυσλειτουργία (ασθένεια), θα απαγορευθούν πλήρως.
Μόνο τα χημικά κατασκευάσματα (φάρμακα) θα είναι διαθέσιμα, τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν γύρω στο 1900 μ. Χ., όταν συστηματικά η Νέα Τάξη επέβαλλε την αλλοπαθητική, την χημική δηλαδή ιατρική.
Τα φάρμακα της χημικής ιατρικής έχουν το κύριο χαρακτηριστικό των σιωπηρών όπλων. Είναι ακατανόητα. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να κατασκευάσει ένα φάρμακο όπως κάποτε που όλοι λίγο πολύ τα κατασκεύαζαν από την φύση.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι