Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: «Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ»…!!!…

screen-shot-2016-10-24-at-1-04-25-pm

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ Η ΙΔΙΑ Η….ΧΙΛΑΡΙ..!!!…

Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη
14188385_564915743714485_1026658955998593626_o

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θα πρέπει να σας πω ότι «συνωμοσίες θεωρίας» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ότι η αφβισβήτησις αυτών είναι τακτικές της αρχούσης τάξεως της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, που χρησιμοποιούνται μέσω του Τύπου, προς την πλύσιν εκλεφάλου του ευρέος κοινού ώστε να μην αποδεχτεί ουδεμίαν άλλην εδδοχήν της «αληθείας» εκτός απο αυτήν που μας σερβίρουν…ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ?!  Ήδη σας έχω αποδείξει πόσο ΣΤΗΜΕΝΟ είναι το ΚΑΘΕΤΙ σε αυτήν την ψεύτικην, εικονικήν κοινωνίαν που ζούμε όλοι, ιδιαίτερα όσον αφορά σε κάθε εκλογικήν περίοδον.

Διαβάστε το άρθρο μου «Κώδικας Μυστηρίων: Οι εκλογές οι…ΦΤΙΑΧΤΕΣ των ΗΠΑ και όχι μόνο!» γιατί εκεί σας τα εξηγώ ΟΛΑ. Δείτε επίσης «ΒΟΜΒΑ: Παρέχει Μηχανήματα Ψηφοφορίας σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ εταιρεία του…ΤΖΟΡΖ ΣΟΡΟΣ!!! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Μέρος 4ο».

Σας έχω γράψει ΠΟΛΛΑ και για τον Τράμπ και πως είναι κι αυτός…ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (πατήστε εδώ και εδώ και εδώ καιΕΔΩ) που έβαλε υποψηφιότητα κατόπιν ΕΝΤΟΛΗΣ των φίλων του, των….ΚΛΙΝΤΟΝ!!! (πατήστε εδώ).  Και, άκουσον-άσκουσον, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ WIKILEAKS ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!

Και τέλος, μήπως ήταν τυχαίος ο ξαφνικός θάνατος του κ Gavin MacFadyen, του ΜΕΝΤΟΡΟΣ του ίδιου του Τζούλιαν Ασάνζ, και τούτο μάλιστα 2 μέρες ΜΕΤΑ την ακόλουθη αποκάλυψη της ομάδος χάκερ???…ή μήπως κάτι ΑΛΛΟ παίζεται εδώ…

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΦΤΙΑΞΑ….ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΊΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ….

Πάμε τώρα να δούμε όλα σχετικά απο το σάιτ yournewswire.com

__________________

Δεν θα μπορούσε να το καταστήσει πιο σαφές σε μια σειρά από tweets την περασμένη Πέμπτη η ομάδα χάκερ WikiLeaks – οι εκλογές των ΗΠΑ για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι….ΣΤΗΜΕΝΕΣ. Το κατεστημένον έχει ήδη επιλέξει τον πρόεδρό τους και, είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, θα «εκλεγεί» αυτή…

-21η Οκτωβρίου 2016 από την Baxter Ντμίτρι
Απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι οι πρόσφατες διαρροές του WikiLeaks έχουν εκθέσει το ίδιον ως παίζον ένα κομματικό πολτικό παιχνίδι, το WikiLeaks “ανταπέδωε τα πυρά” (πατήστε εδώ) λέγον τα εξής, “Τι, είστε οπαδοί της δημοσίευσης αληθινών πληροφοριών σχετικά με τις διεφθαρμένες παρατάξεις κυρίαρχης δυνάμεως (κυβερνούσης εξουσίας) που θα πάρουν την εξουσία στις 20 Ιαν?”

Μετάφρασις του τουίτ:
2016-10-25_101738
WikiLeaks | 
19:47 – 20η Οκτωβρίου 2016
@wikileaks
Δεν υπάρχουν εκλοφές στις ΗΠΑ. Υπάρχει εκεί μια ενοποίησις δυνάμεως. Στημένες προκριμματικές εκλογές, στημένα μέσα ενημέρωσης και ένας στημένος υποψήφιος «παρδαλός αυλητής» που καθοδηγεί την ενοποίησιν.
Την ημέρα κατά την οποία δημοσιοποίησε το WikiLeaks την απελευθέρωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον προσωπικό λογαριασμό του Μπαράκ Ομπάμα, στην συνέχεια δήλωσε ο δικός τους λογαριασμός Twitter ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είχε προγραμματιστεί από την αρχή: «Τι εκλογές;;; Έχει καταστεί σαφές από την αρχή ποιος θα κερδίσει. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μια άσκησις εδραιώσεως εξουσίας.»
Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που γνωρίζουμε σήμερα για την πίσω από τα παρασκήνια νοθείαν των προκριματικών εκλογών των Δημοκρατικών, η συμπαιγνία μεταξύ του κατεστημένου του DNC (δηλ., της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής) και των ΜΜΕ, καθώς και το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον άσκησε πίεσιν υπερ του διορισμού του Ντόνλαντ Τράμπ απο το GOP (της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής), πώς μπορείτε να διαφωνήσετε με αυτό;

Οι πρόεδροι εκλέγονται ή…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ; (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Εμαιλ που μας παρείχε το WikiLeaks από τον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Μπαράκ Ομπάμα δείχνουν ότι η κυβέρνηση Μπους είχε επικοινωνήσει με τον μελλοντικό πρόεδρο πολλές φορές πριν από τις εκλογές, διοργανώνοντας την μετάβασιν…της εξουσίας.
Η μετάβασις του 2008 είχε μείνει στην ιστορία ως εκπληκτικά ομαλή. Σε βιβλίο της σχετικά με τη μετάβαση, η Μάρθα Joynt Kumar είπε ότι «ήταν η καλύτερη στη μνήμη κάποιου, εν μέρει επειδή η Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001 (9/11) έκανε τους πάντες να αναγνωρίσουν ότι η μετάβασις αποτελεί μια εύθραυστη χρονική στιγμή.»
Οι σημερινές αποκαλύψεις έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με το γιατί ήταν τόσο ομαλή – δηλ., οι υπαινιγμοί ότι ο Ομπάμα επιλέχθηκε από την σκιώδη κυβέρνηση, αντί να εκλεγεί από τον λαό, δεν είναι πλέον θεωρίες συνωμοσίας.

Για ΟΛΑ τα σχετικά αναφορικά με αυτήν την λεγομέμη…ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, διαβάστε επίσης…

screen-shot-2016-10-24-at-5-06-18-pm

Συνεχίζουμε…

Το πιο εξόφθαλμο εμάιλ στη διαρροή στις 21 Οκτ. φέτος περιέχει ένα μήνυμα από τον John Podesta (Τζόν Ποντέστα) για μια πρόσκληση από τον Πρόεδρο Τζόρζ Μπούς για τον τότε «εκλεγέντα Προέδρον».
Αυτό δεν έπρεπε να λέει για τον “Πρόεδρον τον…ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΑ“??? O Ποντέστα έστειλε το μήνυμα στον Ομπάμα πριν ήταν γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών!!!

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερη αυτή η κατάστασις…

Τα μηνύματα δείχνουν ότι ένα μεταβατικό σχέδιο ήταν εν τω γίγνεσθαί πολύ καιρόν πριν είχαν λάβει καν χώραν οι εκλογές του 2008. Σύμφωνα με ένα συνημμένο σημείωμα σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Ομπάμα συζητούσε ήδη την μετάβασίν του, πριν από τις τότε εκλογές, εις το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ με τα μέλη της κυβέρνησης Μπους, συμπεριλαμβανομένου του τότε υπουργού Οικονομικών Hank Paulson.

«Όπως έχετε παρατηρήσει στις αλληλεπιδράσεις σας με το Γενικό Γραμματέα Paulson, προφανώς είναι πρόθυμος να περιλάβει εκτενώς εσάς και την ομάδα μετάβασής σας όσον αφορά στις επιλογές της πολιτικής του μετά τις εκλογές» λέει ένα εμαιλ.

screen-shot-2016-10-24-at-12-56-21-pm
Ένα άλλο συνημμένο υπόμνημα αναγνωρίζει ότι ήταν ασυνήθιστο να ξεκινήσει η διαδικασία μετάβασης τόσο… σύντομα.
Και το διαβάζουμε παρακάτω:

«Είμαστε τώρα στο σημείο να αποφασίσουμε πώς να στελεχωθεί η οικονομική πολιτική κατά τη διάρκεια της μετάβασης, ποιός θα πρέπει να είναι υπεύθυνος επικοινωνίας με το Υπουργείο Οικονομικών και ποιός θα είναι ο τρόπο που θα συνδυάσει τη μετάβαση με το ταλέντο της οικονομικής πολιτικής της εκστρατείας.

«Οι αποφάσεις αυτές, συνώθως, θα μπορούσαν να γίνουν μετά τις εκλογές, και ιδανικά μετά την επιλογή ενός Εθνικού Οικονομικού Συμβούλου, αλλά, φυσικά, δεν ζούμε σε φυσιολογικές εποχές.»

Δεν ζούμε σε φυσιολογικές εποχές???!!! Ίσως όχι το 2008. Αλλά οκτώ χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που “δεν ήταν φυσιολογικό” το 2008, έχει γίνει πολύ ο κανόνας το 2016.
Χάρη στο WikiLeaks και η άνευ προηγουμένου ματιά πίσω από τις κουρτίνες της εξουσίας που μας χορηγούν, η σκιώδης κυβέρνησις εκτίθεται στο φως. Το 2008 δεν ήταν μια ομαλή μετάβαση της εξουσίας, ήταν μια μεταξένια ομαλή ενοποίησης εξουσίας.
Η Ποικιλία της δημοσιογραφίας του WikiLeaks –ψυχρή, σκληρή, μια αλήθεια παρθένα- έχει προκαλέσει κάτι παραπάνω απο αναστατωμένα φτερά. Έχει τρελαθεί το σύνολο του κοτετσιού! Έχει βγάλει τα σάλια του το κυβερνών κόμμα (έχει γίνει παράφρον), και δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να διακρίνει κανείς πόσο διεφθαρμένα είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Παρακολουθήστε εδώ τον δημοσιογράφο του CNN Scott Cuomo, ο ίδιος τύπος που είχε πιαστεί να λέει ψέματα στους Αμερικανούς για τα δικαιώματά τους σε σχέση με την Πρώτη Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, να θέτει τον εαυτό του στην κούρσα για ένα βραβείο Razzie αφού το κανάλι έκοψε μια συνέντευξη στον Ρεπουμπλικάνο Chris Collins με το πού ανέφερε το… WikiLeaks.
Δείτε τώρα το βίντεο όπου βγάζουν ΑΠΟΤΟΜΑ απο τον αέρα τον Chris Collins!…

ΕΔΏ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…


Πηγή:

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι