Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα drones αναλαμβάνουν δράση

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤHEY LIVE  DRONES GIFΤα drones, αφού δόθηκαν εν αρχή σε πολίτες για να συνηθίζουν στην παρουσία τους,τώρα θα χρησιμοποιούνται από κράτη και πολυεθνικές κατά των πολιτών, περιφρουρώντας τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ήδη το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε την πρόθεση να ελέγχει όλα τα drones στις ΗΠΑ.
Όπως μεταδίδεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης, μικρά ιπτάμενα drones θα περιπολούν τους φυλασσόμενους χώρους και όταν εντοπίζουν εισβολέα, θα τον φωτίζουν με προβολείς, παράγοντας δυνατούς ήχους, ενημερώνοντας σχετικά τους αρμόδιους.
Αυτή είναι η πρόταση της πολυεθνικής startup Aptonomy όσον αφορά τη φύλαξη χώρων στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.
                         ΤHEY LIVE  DRONES
Το «τυρί»:
Η εν λόγω πρόταση είναι πιο φθηνή σε σχέση με τους ανθρώπους- φύλακες («σεκιουριτάδες»), όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του MIT Technology Review. Τα drones είναι επίσης σε θέση να κινούνται πιο γρήγορα, και για αυτό είναι πιο αποτελεσματικά από τον κλασικό συνδυασμό φρουρών - καμερών - συναγερμών.
Η «φάκα»:
Οι ρομποτικοί σεκιουριτάδες θα είναι ψυχροί εκτελεστές κατά «ύποπτων πολιτών» και θα τους παραδίδουν πάραυτα στο παγκόσμιο κράτος.
Επιπλέον, παραγκωνίζονται και σε αυτή την θέση εργασίας όπως και σε τόσες άλλες οι άνθρωποι.
Ο Μιχαήλ Πιβτοράικο, συνιδρυτής της εταιρείας, εκτιμά ότι τα drones της Aptonomy θα είναι έτοιμα για χρήση μέσα στο επόμενο έτος. Ήδη υπάρχει συνεργασία με μια εταιρεία του χώρου της οικοδομής, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και κάποια διυλιστήρια πετρελαίου.
Κάθε drone είναι μήκους περίπου ενός μέτρου, με παραμετροποιήσιμα ηλεκτρονικά συστήματα και αισθητήρες. Διαθέτει οκτώ έλικες, και το βασικό «σασί» είναι ενός σκάφους που προωθείται για εναέριες φωτογραφήσεις. Διαθέτει μπλε και κόκκινα φώτα, έναν λευκό προβολέα και δύο ηχεία. Τραβά βίντεο μέσω καμερών νυκτερινής όρασης, ενώ σύντομα πρόκειται να προστεθεί και θερμική κάμερα.
Γιατί όχι και οπλισμός; Το σύστημα κάνει πλέον ό,τι θέλει. Οι πολίτες είναι απασχολημένοι με... άλλα «προβλήματα!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι