Translate

Ρουφιάνοι όλου του Κόσμου Ενωθείτε - Μούγκα οι ρουφιάνοι για τις μίζες του Σόρος


Τα παναμερικανικά μέσα «Ενημέρωσης» στις ΗΠΑ αγνόησαν παντελώς την αποκάλυψη χιλιάδων e-mails του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας του εκπροσώπου των ΑΘΕΑΤΩΝ Τζορτζ Σόρος .

Και όπως έγινε στο Αμέρικα, έπεσε «βαθιά σιωπή στο παλιό μας δάσος». 
Τα ρουφιανοκάναλα και οι «σοβαρές» και «αντικειμενικές» ιστοσελίδες έκαναν γαργάρα το ότι Σόρος έχει διοχετεύσει κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών δισεκατομμύρια δολάρια σε ΜΚΟ στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.
Τα παναμερικανικά μέσα «Ενημέρωσης» όπως και τα «δικά» μας σφύριζαν αδιάφορα και δεν κατάλαβαν ότι ο Σόρος έχει δώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια για την εκλογή της Χίτλερι, και ότι είναι ο βασικός χορηγός της. 
Φυσικά ένας από τους λόγους που η «προοδευτική» «δημοκρατική» και «αριστερή» Ελληνική δημοσιογραφία απέκρυψε τις επιχορηγήσεις Σόρος είναι διότι τεκμηριώνεται η διαπλοκή της «Αριστεράς» με το Κεφάλαιο. 
Ο «Ρουβίκωνας» και οι Αντί-ΦΑ, όπως και οι Αντιρατσιστές είναι συνεργάτες του «Κεφαλαίου» από το οποίο μισθοδοτούνται. Οι «Σόρος» και οι «συνεργάτες» τους έκαψαν την Αθήνα τον «Κόκκινο Δεκέμβρη» του 2008 και οι Σόρος έβγαλαν δισεκατομμύρια από την ελληνική χρεοκοπία την οποία ενορχήστρωσαν και από αυτά τα δισεκατομμύρια από το αίμα των Ελλήνων βγαίνουν τα μαύρα και αφορολόγητα λεφτά των «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ» και αφορολόγητων
Πώς να εξηγήσουν στους τηλεθεατές τους τα βοθροκάναλα ότι οι ακτιβιστές του «Occupy Wall Street»,με τους οποίους μας είχαν πρήξει τα συκώτια ήταν στο μισθολόγιο του αχασβήρου αγωνιστή Σόρος, όπως είναι και οι «αλληλέγγυοι» των Λαθραίων όπως και οι αγωνιστές της Δημοκρατίας στα Σκόπια. 
Ο Σόρος είναι ο θείος ΣΑΜ για τις ομάδες της «άκρας αριστεράς» στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, και ο προστάτης των Οικολόγων για την «κλιματική αλλαγή» και την κατάργηση των Συνόρων για να περάσουν οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους. 
Για όλους έχει ο Φιλάνθρωπος Θείος και η «Ανοιχτή Κοινωνία». Δεν υπάρχει γωνιά του πλανήτη που δεν επηρεάζεται από τις προσπάθειές του και δεν έχει μείνει ανέγγιχτος κανείς τομέας της πολιτικής από το δίκτυο της χρηματοδότησης Σόρος. 
Ολοι οι μισθωτοί του Σόρος έχουν ως βασικό κοινό χαρακτηριστικό την παγκόσμια Διακυβέρνηση και εργάζονται όλοι για να αποδυναμώσουν την εθνική νομοθεσία και την ικανότητα των τοπικών αρχών να διατηρήσουν τους νόμους και τις αξίες των λαών τους εθνών και των Κοινωνιών τους . 
Για αυτό σιωπούν οι «Χάφιγκτον Πόστ». 

ΥΓ. Ρουφιάνοι όλου του Κόσμου Ενωθείτε!

deltio11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com