Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κομμουνισμός και Πανθρησκεία - Δείτε την εορταστική αφίσα της ΕΕ!

Κομμουνισμός και Πανθρησκεία - Δείτε την εορταστική αφίσα της ΕΕ!

Στην Σοβιετική Ένωση έλαβε χώρα το πείραμα της κομμουνιστικού τύπου δικτατορίας, η οποία επιδιώκεται τώρα να επιβληθεί σε όλον τον πλανήτη, με την Ρωσία να στέκεται παραδόξως εμπόδιο. (Η ΑΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

 Εκατοντάδες «πρώην» κομμουνιστές κατέκλυσαν την Ευρώπη, αναλαμβάνοντας πολιτικοοικονομικές θέσεις-κλειδιά.
Έτσι, ο μέχρι πρόσφατα υπουργός Εργασίας της βρετανικής κυβέρνησης, Iain Duncan Smith, ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ένα πολιτικό έργο που έχει σχεδιαστεί από έναν πρώην κομμουνιστή.
Όπως τόνισε είναι σημαντικό ο κόσμος στην Βρετανία να συνειδητοποιήσει ότι η ΕΕ δεν δημιουργήθηκε για το εμπόριο – αλλά για την πολιτική ολοκλήρωση, η οποία σημαίνει την προσχώρηση της ΕΕ στο παγκόσμιο κράτος με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.
Υπογράμμισε την συμβολή του Altiero Spinelli, ενός πολιτικού θεωρητικού και πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου, στην ίδρυση της ΕΕ.
 «Η ΕΕ δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της, κι ένας σημαντικός άνθρωπος που ονομάζεται Altiero Spinelli, Ιταλός, ο οποίος ήταν πρώην κομμουνιστής, σχεδίασε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη. Γιατί;
 Διότι αυτό είναι ένα πολιτικό σχέδιο, το να φέρουν τα ευρωπαϊκά κράτη όλο και πιο κοντά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα μέρος που λέγεται Ευρώπη και ο σχεδιασμός της ήταν τέτοιος που οι πολιτικοί που θα έρχονταν και θα παρέρχονταν, δεν θα μπορούσαν να υπερισχύσουν στην πραγματικότητα αυτών των αποφάσεων των γραφειοκρατών».
Τι μας λέει λοιπόν ο Βρετανός πρώην υπουργός; Ότι Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται αλλά τα σχέδια παραμένουν ίδια. Ο καθένας εξυπηρετεί το κομμάτι που του αναλογεί. Εν συνεχεία έρχεται ο επόμενος.
Δείτε τώρα παρακάτω και την «εορταστική» αφίσα της ΕΕ, όπου το σφυροδρέπανο βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ακολουθούν τα σύμβολα όλων των θρησκειών, τις οποίες ο παγκόσμιος ηγέτης θέλει να ενώσει υπό την σιδηρά πυγμή του.
              
Μια δικτατορία κομμουνιστικού τύπου με Πανθρησκεία, η οποία θα αντικαταστήσει όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Όλοι θα λατρεύουν τον Σαμαέλ!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.