Translate

Tα "εξώγαμα" καναλαρχών-εκδοτών το γλεντάνε

-Βγάλτε το σκασμό Ελληνες μπάσταρδοι! Σκάστε επιτέλους κι αφήστε την σιωπή να αποτίσει φόρο τιμής σε Εκείνον που έκανε το ραντεβού με τον θάνατό του videoclip. Lazarus.
Αλλά τι να απαιτήσει κανείς από τα πνευματικά εξώγαμα των θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών; Πνευματικά εξώγαμα μιας χούφτας ιδιοκτητών ΜΜΕ είναι τα ούγκανα που πετάνε τόνους πλαστικού στους Ρέμους, τους Πλούταρχους, τους Παντελίδηδες. Στη “Υγειά μας βρε παιδιά”. Τίνος δημιούργημα είναι οι fans (και) οι Ρέμοι, οι Παντελίδηδες, οι Πλούταρχοι, οι Νίνοι;

Είναι τα πνευματικά εξώγαμα μιας χούφτας άθλιων θαλασσοδανεισμένων, με 2 δις ευρώ, μηντιαρχών στους οποίους ο Κώστας Καραμανλής, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Νίκος Παππάς και ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζονται να μοιράσουν τις τηλεοπτικές άδειες ώστε να μονιμοποιήσουν την αθλιότητα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας οι οποίες παρέδωσαν τις δημόσιες συχνότητες στον διαπλεκόμενο μηντιακό υπόκοσμο κι αυτός με την σειρά του ασέλγησε και εξακολουθεί να ασελγεί πάνω τους.
Πνευματικά εξώγαμα αυτού του μηντιακού υπόκοσμου (καναλαρχών και εκδοτών) είναι αυτά τα ούγκανα που εκσφενδονίζουν τα πλαστικά με τα γαρούφαλα στους ιθαγενείς καλλιτέχνες. Είναι τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν τις προσωπικότητες για την μεγάλη μάζα του αποχαυνωμένου λαού. Και διαμορφώνουν προσωπικότητες-ούγκανα που ξεχαρμανιάζουν πετώντας πλαστικό στους παντελίδηδες.
Φυσικά τα παιδιά της εγχώριας elite- από την στιγμή που γεννιούνται- οι γονείς τους (εκλιπαρόντας την Μαριάννα Λάτση και την Γιάννα Αγγελοπούλου) χτυπιούνται για να τα γράψουν στο Κολλέγιο Αθηνών ώστε μεγαλώνοντας να ανήκουν στην τάξη εκείνων που θα είναι τα αφεντικά ενός κατσιαπλιά λαού.
Τα “φαινόμενα” της εθνικής ξιπασιάς έχουν τους αφανείς σκηνοθέτες τους που δεν είναι άλλοι από τους κατόχους των ΜΜΕ.
Κάτι σούργελα που για να πηδήξουν έχουν πληρώσει ακόμη και 6 εκατομμύρια bonus μετεγγραφής, που για να γεμίσουν την Ελλάδα με υπερκοστολογημένο μπετό την έχουν δηλητηριάσει με ημερήσια υποκολτούρα, που για να κρύψουν τα μαύρα τιμολόγια και τις κυκλικές κομπίνες με τις ασφαλιστικές εισφορές των εταιριών τους στο ΙΚΑ ανέθεσαν στην κάθε ξιπασμένη τηλεπερσόνα να εκπαιδεύσει κατάλληλα το κοινό των ηλιθίων.
NINO_25112012
Η εθνική παρακμή έχει τους σεσημασμένους σκηνοθέτες της, οι οποίοι πάνε πακέτο με τα εκάστοτε ανδρείκελα που υποδύονται τους πρωθυπουργούς, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους κρατικοδίαιτους γενικούς γραμματείς και φαρισαίους της μεταπολίτευσης.
remos
Αν σκεφθείς ότι υπάρχουν ακόμη άθλιες φυλλάδες που εξακολουθούν να προσφέρουν-εν έτει 2016-σιντιά με καλλιτέχνες του πλαστικού αντιλαμβάνεσαι ότι πέτυχαν τον σκοπό τους όλα αυτά τα χρόνια: Nα παράξουν ολόκληρες γενιές αγραμμάτων και αναξιοπρεπών ουγκάνων.
Killbill                                                                                                                              kourdistoportocali
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com