Translate

Έχουν αφηνιάσει οι νεοταξίτες! Δεν πάνε καλά ...! Ο Παυλόπουλος «στηρίζει» Μέρκελ στο ''λαθροπροσφυγικό'' - Η Μέρκελ είναι μια μεγάλη πολιτικός και η Ιστορία θα το αποδείξει


Την πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ στο ''λαθροπροσφυγικό'' ζήτημα εγκωμιάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης(Πάκης) Παυλόπουλος -σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα- σε μία δύσκολη στιγμή για τη Γερμανίδα καγκελάριο, η οποία δέχεται ισχυρές πιέσεις από όλες τις πλευρές στο εσωτερικό της χώρας της.
Μιλώντας στη Sueddeutsche Zeitung – και ενόψει της επίσκεψής του στο Βερολίνο, τη Δευτέρα- ο νεοεποχίτης Πάκης Παυλόπουλος χαρακτήρισε ως θαρραλέα την πορεία της καγκελαρίου στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς με τις αποφάσεις της στο προσφυγικό προσέφερε πολλά στην Ευρώπη και τη Γερμανία. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι αυτή η πολιτική συνεπάγεται ένα βαρύ τίμημα.
Οι δηλώσεις αυτές του Έλληνα ΠτΔ έρχονται τη στιγμή που η Μερκέλ βάλλεται πανταχόθεν στη Γερμανία, εξαιτίας της πολιτικής της προσέγγισης στο ''λαθροπροσφυγικό''. «Είναι η Μέρκελ ακόμα η κατάλληλη;», ρωτούσε το πρωτοσέλιδο της Bild, τη στιγμή που μέλη του κόμματός της, με επιστολή τους, της ζητούσαν να αλλάξει πολιτική.



ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΩΘΕΝ: ''ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ''
Από την πλευρά του, ο Έλληνας ΠτΔ -ο οποίος εκτός από τη Μέρκελ, θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ-, υπογράμμισε πως η καγκελάριος είναι μια μεγάλη πολιτικός και η Ιστορία θα το αποδείξει!!

Ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, τονίζοντας πως «κατέστη σαφές ότι η Ε.Ε. και η ευρωζώνη χρειάζονται την Ελλάδα». Σημείωσε ότι οι ελληνογερμανικές σχέσεις έχουν βελτιωθεί τους τελευταίες μήνες, καθώς η απόφαση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη επανόρθωσε πολλά.



Αναφερόμενος στην Τουρκία, είπε ότι η γειτονική χώρα έπρεπε να είχε περιορίσει την προσφυγική ροή -πλέον έχει δεσμευθεί για αυτό, είπε-, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τη λέξη «δουλεμπόριο», υποστηρίζοντας ότι οι Τούρκοι διακινητές λαμβάνουν στήριξη από τις αρχές. Μάλιστα, τόνισε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της, όταν η Τουρκία θα έχει εκπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις.

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com