Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

"Ενημέρωση από τον B. Fulford'' 19/1/2016

Benjamin FulfordB. Fulford
19 Ιανουαρίου 2016
……Χρηματιστηριακή Βουτιά, Άδειασμα του δολαρίου των ΗΠΑ, 20$ το πετρέλαιο, Επιθέσεις σε ορυχεία χρυσού και άλλα.

Υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια σε εξέλιξη για να σταματήσει όλη η απάτη στο χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου. Αυτή η εκστρατεία έχει φτάσει τώρα στο σημείο όπου κάποια μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και χώρες, συμπεριλαμβανομένης της εταιρικής
κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι έτοιμες να πάνε σε πτώχευση.
Αυτά όλα είναι μέρος ενός υβριδικού πολέμου που εμπερικλείει χρηματοδοτήσεις, υπερ-υπολογιστές, επιχειρήσεις ειδικών δυνάμεων, ειδήσεις, προπαγάνδα, στοχευμένες δολοφονίες και άλλα πολλά.
Ίσως η πιο δραματική, και ελάχιστα αναφερθείσα, νέα πτυχή αυτού του συνεχούς αγώνα είναι το πάγωμα της παγκόσμιας ναυτιλίας. Για να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με το ναυτιλιακό πάγωμα, ήρθα σε επαφή με την ‘’NYK lines’’, μια μεγάλη διεθνή ναυτιλιακή εταιρεία, και μου είπαν ότι «δεν μπορούμε να πούμε για ολόκληρο τον κόσμο, αλλά, όσον αφορά την εταιρεία μας, με τις τρέχουσες τιμές αποστολής χάνουμε χρήματα κάθε φορά που ναυλώνουμε ένα πλοίο, και έτσι έχουμε σταματήσει». Κινεζικές κυβερνητικές πηγές μου ανέφεραν πως οι ναυτιλιακές εταιρείες ζητούν τώρα να πληρώνονται με Κινεζικό γουάν και όχι δολάρια και αυτό είναι ένας σημαντικός λόγος για το πάγωμα της ναυτιλίας σε όλο τον κόσμο. Αν αυτό συνεχιστεί, θα οδηγήσει σε άδεια ράφια στα σούπερ-μάρκετ και σε κοινωνική αναταραχή, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Η ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα από την Wal-Mart πως θα κλείσει άλλα 269 καταστήματά της, είναι μόνο η αρχή.

Μια άλλη σημαντική διάσταση σε αυτόν τον υβριδικό πόλεμο, υπήρξε η επίθεση κατά του καρτέλ πετρελαίου και τον έλεγχο του πετρο-δολαρίου. Είναι αυτή η επίθεση, και όχι η υπερπροσφορά, ο πραγματικός λόγος για τις τιμές του πετρελαίου που βυθίστηκαν στα 20$ ανά βαρέλι, και στην περίπτωση της ασφάλτου, τον χαμηλότερο βαθμό Καναδικού πετρελαίου, στα 8$ ανά βαρέλι. Αυτό που συμβαίνει είναι, ότι η Κίνα επιμένει στην πληρωμή για το πετρέλαιο με γουάν. Επιπλέον, τώρα που οι κυρώσεις κατά του Ιράν έχουν αρθεί, το Ιράν, το οποίο έχει ένα από τα χαμηλότερα κοστολόγια παραγωγής στον κόσμο, θα πλημμυρίσει την αγορά με επιπλέον εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα. Η Κίνα βοηθάει τόσο το Ιράν όσο και την Ρωσία στο θέμα των χαμηλών τιμών πετρελαίου με την αποστολή Κινεζικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές σε αντάλλαγμα για το πετρέλαιό τους. Η Ινδία επίσης αποφεύγει τα πετροδολάρια όταν αγοράζει Ιρανικό και Ρωσικό πετρέλαιο.

Αυτή η καμπάνια θα συνεχιστεί έως ότου η Σαουδική Αραβία, οι χώρες Συνεργασίας του Κόλπου και οι μεγάλες Χαζαρικές τράπεζες βουλιάξουν, σύμφωνα με τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου. Το πρώτο Χαζαρικό ντόμινο Megabank που περιμένουν, είναι η Citibank, και η Σαουδική Κρατική Τράπεζα που έχει περίπου 58$ δις απώλειες οι οποίες συνδέονται με τις χαμηλές τιμές του πετρελαίου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το υποκατάστημα του Ντάλας της Federal Reserve Board έχει πει στις εταιρείες να σταματήσουν να σηματοδοτούν την τιμή του πετρελαίου και της ενέργειας στα χαρτοφυλάκιά τους στην αγορά. Αυτό σημαίνει πως τους είπαν να ξαπλώνουν όσο τις ‘παίρνει’. Η Τράπεζα της Ιαπωνίας προσπάθησε να κάνει το ίδιο πράγμα με τις τιμές των ακινήτων μετά το σκάσιμο της φούσκας στην Ιαπωνία, αλλά διαπίστωσε πως το να προσποιείται ότι η πραγματικότητα δεν υπάρχει, δεν αλλάζει κάτι.

Επιπλέον, το Πεντάγωνο και ο οργανισμός των Λευκών Καπέλων εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο δήμευσης των κρατικών επενδυτικών ταμείων της Σαουδικής Αραβίας και των GCC εθνών όπως το Κατάρ, λένε πηγές του Πενταγώνου. Το δίκτυο Al Jazeera που διευθύνεται από το Κατάρ, έχει αναγκαστεί να σταματήσει τις εργασίες του στην Βόρεια Αμερική, στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας, λένε οι πηγές.

Αυτή την εβδομάδα ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και την Αίγυπτο με την υποστήριξη της Ρωσίας, του Πακιστάν, του Πενταγώνου και άλλων, για να αναζητήσει έναν τρόπο επικράτησης της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή. Η Κίνα και η συμμαχία BRICS θα προσφέρουν τεράστια ανάπτυξη των υποδομών σε συνδυασμό με τον Ρωσικό έλεγχο των τιμών του πετρελαίου και της ασφάλειας στην Μέση Ανατολή, λένε πηγές του Πενταγώνου και της Κίνας.
Εδώ είναι, τι έχει να πει η Κινεζική Xinhua -επίσημο πρακτορείο ειδήσεων- για την επίσκεψη:

Στο στρατιωτικό μέτωπο, η Ιορδανία έχει ενταχθεί τώρα στην Ρωσική Συμμαχία στην Μέση Ανατολή και επέτρεψε στην Ρωσία να δημιουργήσει ένα κέντρο επιχειρήσεων εντός της χώρας. Επιπλέον, οι Τουρκικές βάσεις στο Κατάρ και τη Σομαλία, δέχονται επίθεση από μια δύναμη πολλών εθνών.
Υπάρχει επίσης μεγάλη δραστηριότητα στο μέτωπο του Χρυσού. Ενώ η Ρωσία θα αναλάβει την τιμολόγηση του πετρελαίου, η Κίνα θα διαχειρίζεται πλέον τον Χρυσό, πράγμα για το οποίο συμφωνούν πολλαπλές πηγές. Οι πρόσφατες επιθέσεις σε ξενοδοχεία με ξένους ενοίκους στο Μάλι και την περασμένη εβδομάδα στην Μπουρκίνα Φάσο είχαν ως στόχο την ανάληψη του ελέγχου των εκεί ορυχείων χρυσού.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη σύγκρουση που ‘μαγειρεύεται’ στην Ινδονησία, καθώς η νέα κυβέρνηση εκεί ,κινείται για να αναλάβει το ελεγχόμενο από την κλίκα ορυχείο Freeport McMoRan στην Παπούα. Η Ινδονησία θέλει να ελέγξει το ορυχείο χρυσού για να είναι σε θέση να παράσχει στην Κίνα με ασφάλεια 35$ δις για την ανάπτυξη των υποδομών της χώρας λένε οι πηγές. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των ορυχείων λένε πως το ορυχείο αξίζει μόνο 16 δισεκατομμύρια $, ακόμη και αν επενδύσουν 18 δισεκατομμύρια $ στην περαιτέρω αναβάθμιση του.
Δείτε και μόνοι σας το άρθρο του Reuters σε αυτήν την σύνδεση.

Η πρόσφατη βομβιστική επίθεση στην Ινδονησία συνδέθηκε με την προσπάθεια της εταιρείας να κρατήσει το ορυχείο εκτός κρατικού ελέγχου. Το ορυχείο έχει στην πραγματικότητα 16.000 τόνους χρυσού, λένε οι πηγές της Ινδονησίας. Επιπλέον, πηγές του Πενταγώνου έχουν δηλώσει από καιρό ότι το ορυχείο αυτό είναι επίσης μια μυστική Ναζί / Χαζαρική βάση υποβρυχίων που εμπλέκονται στην επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας την 311. Η White Dragon Society προσφέρεται να βοηθήσει τις στρατιωτικές δυνάμεις της Κίνας, της Ιαπωνίας και του Πενταγώνου για να ενισχύσουν τους Ινδονήσιους να απελευθερώσουν το ορυχείο από την κλίκα που το ελέγχει. Πηγές της CIA, εν τω μεταξύ, λένε πως θεωρούν ότι το ορυχείο έχει χρησιμοποιηθεί και για την νομιμοποίηση χρυσού που έχει κλαπεί από τους Λογαριασμούς της Παγκόσμιας Ασφάλειας, πράγμα το οποίο, αν αληθεύει, είναι επίσης ένας καλός λόγος για πάψει να είναι το ορυχείο υπό Χαζαρικό έλεγχο.

Εκτός από τον χρυσό και το πετρέλαιο, η άλλη πτυχή του εν εξελίξει πολέμου κατά της Χαζαρικής Μαφίας είναι η επίθεση κατά των εσόδων τους από τα ναρκωτικά. Σε αυτό το μέτωπο, ο κορυφαίος Αμερικανός στρατηγός Joseph Dunford την περασμένη εβδομάδα προώθησε τον βοηθό του, Ναύαρχο Kurt W. Tidd, ως επικεφαλής της Νότιας Διοίκησης, για να αναλάβει την μάχη κατά των Μπους που συνδέονται με τα καρτέλ των ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική. Ο Πάπας βοηθάει εκεί, διασφαλίζοντας πως τα χρήματα των ναρκωτικών της Νότας Αμερικής δεν πηγαίνουν πλέον στην Χαζαρική Μαφία.

Η απώλεια των χρημάτων από το πετρέλαιο, τον χρυσό και τα ναρκωτικά, σημαίνει ότι η Χαζαρική Μαφία θα παραμένει χωρίς ‘πυρομαχικά’ πάρα πολύ σύντομα.
Η Κινεζική υποτίμηση του γουάν και οι οδηγίες προς τις Κινεζικές τράπεζες να μείνουν μακριά από δολάρια των ΗΠΑ, βοηθά στο τελείωμα των Χαζάρων, οι οποίοι αναγκάζονται να χαλαρώσουν τις συμβάσεις των παραγώγων τους με τεράστιες απώλειες.
Η νόθευση της αγοράς από τους Χαζαρικούς Τραπεζικούς υπερυπολογιστές τώρα πλέον δεν λειτουργεί. Ένα σημάδι αυτής της νόθευσης ήταν ότι πρόσφατα, η AI (Artificial Intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη) των τραπεζών αύξησε το ποσό της απάτης που είναι γνωστή ως ‘quote stuffing’ στο πενταπλάσιο, αλλά απέτυχε να σταματήσει τις χρηματιστηριακές αγορές από το να βυθιστούν. Το ‘quote stuffing’ είναι σαν να έχουν μια ομάδα κατόχων εμπιστευτικών πληροφοριών που προσφέρουν υψηλά ποσά σε μια δημοπρασία χωρίς να έχουν την πραγματική πρόθεση να αγοράσουν, προκειμένου να ξεγελάσουν έναν πραγματικό αγοραστή ώστε να αγοράσει σε υψηλή τιμή. Είναι μόνο μία από τις πολλές απάτες που κάνουν οι Χαζαρικές τράπεζες με τους υπερυπολογιστές.

Τώρα η AIIB που διευθύνεται από τους Κινέζους, έχει ανοίξει επίσημα για επιχειρήσεις με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Ευρωπαίοι έχουν ανταποκριθεί καλώντας την Κίνα να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη. Αυτό σημαίνει πως μια τεράστια έκρηξη υποδομών που συνδέουν την Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, είναι έτοιμη να συμβεί. Όταν ο Αμερικανικός κλάδος της Χαζαρικής Μαφίας έχει τελικά παραδοθεί, μια πολύ καλή πιθανότητα είναι, ότι μετά από μικρό χρονικό διάστημα, άνθρωποι και εμπορεύματα θα μπορούν να μεταφέρονται με υπερ-γρήγορα τραίνα από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο μέσω της Αλάσκας και της Κίνας. Το εναλλακτικό του ελεγχόμενου από τους Χαζάρους συστήματος SWIFT, το Κινέζικο CIPS των BRICS για τις διεθνείς πληρωμές είναι πλέον σε λειτουργία.
Οι Ευρωπαίοι έδειξαν επίσης ότι δεν ακολουθούν πλέον τις εντολές των Χαζαρικών ΗΠΑ και στο πολιτικό μέτωπο. Η Victoria Nuland, επικεφαλής της Ευρασιατικής πολιτικής για το Χαζαροκρατούμενο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναγκάστηκε να πετάξει στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα όπου της είπαν, ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει να βαδίσει σύμφωνα με την Γαλλική, Ρωσική και Γερμανική μεσολάβηση στην Συμφωνία του Μινσκ . Σε αντίθετη περίπτωση, η νέα δεξιά κυβέρνηση της Πολωνίας που έχει φθάσει σε μια μυστική συμφωνία με τη Ρωσία θα χωρίσουν την Ουκρανία, με το παλιό Πολωνικό τμήμα να επιστρέφει στην Πολωνία και την παλιά Ρωσική πλευρά να επιστρέφει στη Ρωσία. Οι Χαζάροι Ναζί θα μείνουν με ένα μικρό κρατίδιο παρία στο ενδιάμεσο.
Σε μια άλλη σημαντική ευρωπαϊκή εξέλιξη, η Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε μια στρατιωτική συμφωνία με το φιλικό Ορθόδοξο Χριστιανικό έθνος της Ρωσίας (Σημ.ΓΒ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει.) Η Αυστρία, από την πλευρά της, έχει επιβάλει εκ νέου ελέγχους στα σύνορα κατά παράβαση των επιταγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Βρετανοί, εν τω μεταξύ, έχουν ήδη εγκαταλείψει τον Χαζαρικό όχλο των ΗΠΑ, συμφωνώντας να συμμετέχουν στην AIIB, και είναι τώρα σοβαρό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το αποτυχημένο Χαζαρικό σχέδιο που λέγεται ΕΕ.
Ήταν σε αυτή την κατάσταση που ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Προεδρικός εκπρόσωπος της εταιρείας των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, εκφώνησε την ομιλία του την περασμένη εβδομάδα. Η ομιλία άρχισε ακριβώς 9,11. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, όποτε ο Ομπάμα έλεγε ψέματα, για παράδειγμα, όταν μιλούσε για τη Συρία ή την οικονομία, τα μάτια του ανοιγόκλειναν με τρελούς ρυθμούς. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο καλός ψεύτης. Ένα άλλο σημείο, για εκείνους που έχασαν την ομιλία, ήταν ότι, όταν ο Ομπάμα αναφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως το πιο ισχυρό έθνος στη γη, ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού αρνήθηκε να σηκωθεί.
Οι περισσότεροι στρατιωτικοί ξέρουν ποιος κατέστρεψε τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και θα είναι έτοιμοι να σηκωθούν και να χαιρετήσουν όταν οι ΗΠΑ έχουν έναν πραγματικό πρόεδρο.

Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
  επιμέλεια 7spy        
  song: The Myrrors - Warpainting

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com