Translate

Πριν από λίγο, δόθηκε στη δημοσιότητα videο που καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της έκρηξης που σημειώθηκε νωρίτερα στο σταθμό Bayrampasa του μετρό στην Κωνσταντινούπολη.

Καρέ - καρέ η στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη - ΒΙΝΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ LIVE -ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
19:42: Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας, τα εως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η βόμβα ειχε ως στοχο βαν της αστυνομίας. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 6 σοβαρά τραυματίες ενώ δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η είδηση για τον νεκρό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προηγούμενη ενημέρωση 19:18: Μεχρι στιγμής από την βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε σωλήνα που βρίσκονταν σε γέφυρα από όπου πέρναγε ο συρμός, υπάρχουν τουλάχιστον ένα νεκρός και 5 σοβαρά τραυματίες.
Προγούμενη ενημέρωση:Το τουρκικό δίκτυο Dogan, μεταφέρει πως δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, η οποία είναι πυκνοκατοικημένη και χαρακτηρίζεται ως βιομηχανική ζώνη.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υποστηρίζει πως η έκρηξη σημειώθηκε σε μία διάβαση του μετρό, το οποίο σε αρκετά σημεία περνάει πάνω από τη γη. Ένα από αυτά είναι ο συγκεκριμένος σταθμός.
Πρώτη ενημέρωση 18:08:Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε έναν μεγάλο και πολυσύχναστο σταθμό του Μετρό στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η έκρηξη έγινε στον σταθμό Μπαιράμπασα και υπάρχει ένας νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών.
konstantinoupoli
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com