Translate

Οι Τζιχαντιστές σε Γερμανία και ΗΠΑ προετοιμάζονται για «πολεμικές αποστολές» εντός πόλεων

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Γερμανός αρχηγός της αστυνομίας σε όλη την Ευρώπη, μιλώντας για «επερχόμενες» αποστολές πολέμου εντός των Ευρωπαϊκών πόλεων από τους Τζιχαντιστές, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
«Σχεδόν 8.000 ισλαμιστές μαχητές  είναι πλέον εντός της Γερμανίας , αναμιγνυόμενοι με  τους μετανάστες και  προγραμματίζουν «πολεμικές αποστολές» στην Ευρώπη, αναφέρει Βρετανική εφημερίδα  Daily Mail , επικαλούμενη τον  αρχηγό της γερμανικής αστυνομίας ως πηγή της .

Ο Στρατηγός Hans-Georg Maasen, ο οποίος κατέχει την θέση του  ομοσπονδιακού  αρχηγού της αστυνομίας, δήλωσε σε αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων, ότι οι Τζιχαντιστές , αριθμούν  7.900 άτομα και έχουν έρθει από τα πεδία μαχών της Συρίας και του Ιράκ.
Ο Maassen είπε κάποιοι από αυτούς είναι «στρατολόγοι» με κύρια αποστολή την στρατολόγηση  περισσοτέρων ισλαμιστών μαχητών μεταξύ των μεταναστών. Ο ίδιος περιέγραψε τους Τζιχαντιστές ως « πολύ σκληρούς  επαγγελματίες δολοφόνους» , πιο επικίνδυνοyw και  από εκείνους που προέρχονται από την Αλ Κάιντα.
Ο Γερμανός αρχηγός της αστυνομίας,  επεσήμανε ότι το γραφείο του λαμβάνει τουλάχιστον μία αξιόπιστη απειλή,  σχεδιαζόμενης τρομοκρατικής δραστηριότητας κάθε εβδομάδα.
Επισημάνεται επίσης ότι  στην Γερμανία έχουν συλληφθεί σχεδόν 30  τρομοκράτες με πλαστά  συριακά διαβατήρια, τα οποία είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα πραγματικά , συμπεριλαμβανομένου του ονόματος. Μόνο η φωτογραφία είναι διαφορετική.
Η ταυτοποίηση των μεταναστών οι οποίοι προέρχονται από χώρες οι οποίες δεν διαθέτουν σύγχρονα συστήματα εκδόσεως διαβατηρίων, προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στην Ευρώπη.
Η σερβική αστυνομία  πρόσφατα αποκάλυψε ότι,  συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος είχε στην κατοχή του συριακό διαβατήριο που ήταν σχεδόν πιστό αντίγραφο με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα του βομβιστή του ISIS στο Παρίσι.
Πριν  από τις επιθέσεις του Παρισιού, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Jeff Sessions από την Αλαμπάμα,  είχε προειδοποιήσει για την ακμάζουσα μαύρη αγορά των συριακών διαβατηρίων  κατά την διάρκεια ακροάσεως στην  αμερικανική Βουλή.
Ομάδα Αμερικανών εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασφάλειας πιστεύει  επίσης ότι,  «χιλιάδες» μαχητές του ISIS ευρίσκονται ήδη  στις ΗΠΑ. Αυτοί οι Τζιχαντιστές  «απλώνονται» σε διάφορες πόλεις και απλά περιμένουν  το σήμα να ξεκινήσουν  συντονισμένες επιθέσεις όπως ακριβώς έγινε στο Παρίσι, τονίζει  η αμερικανική ιστοσελίδα  WND .
Η αμερικανική ομάδα «  Threat Knowledge Group», η οποία πραγματοποιεί  αναλύσεις κινδύνου και συνεργάζεται με το Πεντάγωνο, εξέδωσε έκθεση τονίζοντας ότι ο ISIS έχει ήδη προσλάβει χιλιάδες υποστηρικτές εντός των  ΗΠΑ, σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα,με την χρήση του Διαδικτύου και των social media.
Εάν όλοι αυτοί οι έγκυροι και σοβαροί οργανισμοί, δηλώνουν «κόκκινο συναγερμό» για τον ISIS , η Ελλάδα σε ποια κατάσταση ευρίσκεται;
Σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, και την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, η χώρα μας αποτελεί χώρα τράνζιτ για τους χιλιάδες ισλαμιστές, προς το παρόν. Επίσης σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση δεν προσφέρεται για διαμονή από τους ίδιους «πυρήνες».
πηγη
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com