Translate

Μυστηριώδης πόλη στα σύννεφα της Κίνας - Φαινόμενο ή Τεχνολογική παρέμβαση;

Μία πόλη γλυστράει χαλαρά πάνω στα σύννεφα... Πουπουλένιοι ουρανοξύστες και "μαγεμένοι" άνθρωποι που ενδεχομένως ζουν και εργάζονται σε αυτούς, αλλά χωρίς φτερωτά άλογα και παραμυθένια αφήγηση...

Έκθαμβους άφησε όσους πρόλαβαν και παρατήρησαν το περίεργο αυτό φαινόμενο(;) που εμφανίστηκε ως μακρινός συγγενής των δροσουλιτών...

Ένα πραγματικά εκπληκτικό βίντεο, το περιεχόμενο του οποίου δεν συναντάς εύκολα, καταγράφηκε από έναν κάτοικο της περιοχής και εμφανίζει μια τεράστια μυστηριώδη πόλη με ουρανοξύστες, να επιπλέει στα σύννεφα πάνω από την πόλη της Foshan στην κεντρική επαρχία Guangdong, της Κίνας, στις 7 Οκτωβρίου 2015.

Η εμφάνιση, που βεβαιώθηκε από εκατοντάδες συγκλονισμένους μάρτυρες-κατοίκους της περιοχής, διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί εντελώς.

Το φαινόμενο έχει να κάνει πιθανότητα με αντικατοπτρισμό, ένα φυσικό οπτικό φαινόμενο κατά το οποίο ακτίνες φωτός κάμπτονται για να "παράγουν" μια μετατοπισμένη εικόνα απομακρυσμένων αντικειμένων ή τον ουρανό. 

Μια άλλη εκδοχή, λέει πως ενδέχεται να πρόκειται για Fata Morgana, ένα είδος ανώτερης οφθαλμαπάτης. 

Κάποιοι λένε ότι το φαινόμενο έχει να κάνει με ένα προσωρινό άνοιγμα ενός πιθανού παράλληλου σύμπαντος, δηλαδή μία αστροπύλη.


Τέλος, μία συνωμοσιολογική εκτίμηση, εξηγεί πως δεν πρόκειται για κανενός είδους φαινόμενο, αλλά για μία ολογραφική τεχνική που βασίζεται στο Blue Beam project, που εφαρμόστηκε από ειδικούς της ΝΤΠ, προκειμένου να μελετήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Παρενθετικά να συμπληρώσουμε πως κάποιοι λένε ότι βρισκόμαστε στην "Φάση Ι" μίαςολογραφικής Δευτέρας Παρουσίας... Με το σκεπτικό αυτό χρειάζονται να γίνονται κάποιες δοκιμές επάνω στην ψυχολογία του κόσμου. 

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com