Translate

ΕΞΩ-ΓΑΙΕΣ

ΟΙ «ΕΠΑΦΙΚΕΣ» ΕΞΩ-ΓΑΙΕΣ, ΜΕΡΟΣ 1o ---

Η εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων με θέμα τις «Εξω-γαίες» εκτός των πολύ καλών κρIτικών που είχε από τους φίλους του μυστήριου, ενεργοποίησε και το ενδιαφέρον
των Ελλήνων επαφικών, οι οποίοι μέσα στα δεκάδες μηνύματά που μας στείλανε στο mail, μας αποκάλυψαν και αρκετούς ακόμα πλανήτες επαφικών εξωγήινων πολιτισμών που επικοινωνούν με τη Γη. Έτσι μαζί με αυτούς που αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η λίστα ολοκληρώθηκε και παρουσιάζει συνολικά 30 εξω-γαίες επαφικών νοημόνων όντων, οι οποίες είναι οι εξής:

Ο μπλε πλανήτης που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από τον κόκκινο γίγαντα Arcturus στον αστερισμό Μπούτς (περίπου 36 έτη φωτός από το ηλιακό μας σύστημα), όπου εκεί ζει η φυλή των Ακτουριανών. Ο πλανήτης δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα από τους γήινους αστρονόμους και οι μόνες πληροφορίες για το αστρικό τους σύστημα υπάρχουν μόνο μέσα από τηλεπαθητικές επικοινωνίες.
Ο μολυσμένος πλανήτης Κόρεντερ, 3ος σε σειρά γύρο από το άστρο Κορένα, που περιβάλλεται από 11 ακόμα πλανήτες και ανήκει κι αυτός στον αστερισμό Μπούτς, 400 έτη φωτός μακριά από εμάς. Εκεί κατοικούν οι ανθρωπόμορφοι Κορεντιανοί που φτάνουν έως το 1,5 μέτρο σε ύψος.

Ο πλανήτης Ummo, ένας κατοικήσιμος πλανήτης από την γενική περιοχή του Wolf 424, ένα δυαδικό σύστημα καφέ νάνων που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 14,2 έτη φωτός από τον Ήλιο μας. Εκεί ζουν οι εξαιρετικά τηλεπαθητικοί Ουμήτες.
Ο πλανήτης Lyra, που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από το άστρο Βέγκα που απέχει 26 έτη φωτός από εμάς και βρίσκεται στον αστερισμό της Λύρας, η οποία θεωρείται η κοιτίδα των ανθρωποειδή όντων. Τον Lyra αποικούν μαζί με τους εναπομείναντες Λύριους και τα ερπετοειδή, τα οποία κατοικούν στον κύριο πλανήτη και διοικούν ένα μεγάλο μέρος του συστήματος.
Ο πλανήτης Προκύων 4, που βρίσκεται σε τροχιά γύρο από το ηλιακό σύστημα του Προκύωνα ένα δυαδικό σύστημα αστεριών σε απόσταση περίπου 11,4 έτη φωτός από τη Γη, με κατοικήσιμο τον τέταρτο πλανήτη σε αυτό το σύστημα. Κάτοικοί του οι Προκύωνες, ένας από τους περισσότερο θετικούς ανθρωπόμορφους εξωγήινους πολιτισμούς που προστατεύουν το γαλαξία μας από τις διαβολικές δραστηριότητες των Γκρίζων και των ερπετοειδών…
Οι πλανήτες Μέγκοπέϊ 3 & 4 του διπλού άστρου Megopei, δύο κατοικήσιμοι πλανήτες παρόμοιοι με τον δικό μας στη χημική σύνθεση, με τα 2/3 τους να καλύπτονται από ωκεανούς, ενώ το υπόλοιπο 1/3 να είναι στερεά μάζα που σχηματίζει έξι ηπείρους, με μέση θερμοκρασία τους 32 ºC. Εκεί ζει η φυλή των Maitre, τερατόμορφοι εξωγήινοι που ζουν 120 χρόνια και συμμετέχουν σε απαγωγές ανθρώπων, για γενετικό πειραματισμό αλλά και ως πηγή τροφής!
Ο πλανήτης Μεθάρια, που βρίσκεται σε τροχιά στη κατοικήσιμη ζώνη γύρο από το διπλό σύστημα πλανητών Κενταύρου Α&Β και εκεί ζει η ανθρωπόμορφη φυλή των Σαντίνιανς. Ένας πλανήτης που πριν λίγο καιρό ανακαλύφθηκε και από τα γήινα τηλεσκόπια, και ονομάστηκε ως tau Cet e.
Ο πλανήτης Θιαούμπα (Thiaoouba), ένας πλανήτης σε άγνωστη τοποθεσία του γαλαξία μας που έχει το 40% της γήινης βαρύτητας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοί του να πετούν και τα σπίτια τους (που είναι σαν τεράστια λευκά αβγά) να αιωρούνται πάνω από το έδαφος. Οι Thiao είναι όντα 2,4 μέτρα ψηλά, ανθρωπόμορφα, ερμαφρόδιτα, όλα θηλυκά στην όψη και φιλικά στο ανθρώπινο είδος, ενώ τα διαγαλαξιακά τους σκάφη είναι τεράστιες μεταλλικές σφαίρες 80 μέτρων σε διάμετρο.
Ο Aldebaran ( ή Άλφα Ταύρου) που είναι το κύριο άστρου του αστερισμού του Ταύρου, περίπου 65,1 έτη φωτός μακριά από εμάς, και πιθανότατα δυαδικό με δεύτερο ένα καφέ νάνο. Ο επαφικός Martin Wiesengrün αναφέρει δύο πλανήτες στην δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη του Aldebaran, τον Άριαν (Arian) και τον Ούρου (Uru). Οι Aldebarans γενικά πιστεύεται ότι είναι ανθρωποειδή όντα και αυτά φιλικά προς τον άνθρωπο.
Ο πλανήτης Μπάαβι του Πρόξιμα Κενταύρου, όπου έγινε γνωστός όταν η εξωγήινη φυλή των Baavians μετέφερε για δύο μήνες στον πλανήτη τους τον Αλγέριο Monsieur, όπου εργάστηκε και έζησε ανάμεσά τους. Σήμερα, τα κείμενα της γλώσσας τους, τα μαθηματικά, οι επιστήμες, η φιλοσοφία τους αλλά και το πολύπλοκο λεξιλόγιο τους, που βρέθηκαν στις σημειώσεις του Monsieur, παραμείνουν κρυμμένα σε ένα γαλλικό πανεπιστήμιο, υπό την εποπτεία του κρατικού έλεγχου. Οι πολυπληθείς σημειώσεις του Monsieur, περιλαμβάνουν επίσης όλες τις τροχιές των πλανητών, γύρω από το άστρο Πρόξιμα Κενταύρου του αστερισμού του Κενταύρου, που βρίσκεται σε απόσταση 4,3 έτη φωτός από το δικό μας ήλιο, κάτι που δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν ακόμα σε πληρότητα, τα σύγχρονα διαστημικά τηλεσκόπια.

Άλλους τρεις κατοικήσιμους πλανήτες θα βρούμε στο μακρινό αστέρα Ζήτα1, του αστερισμού Zήτα Reticuli, 39,5 έτη φωτός μακριά από το ηλιακό μας σύστημα. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Ζήτα1 είναι το μόνο άστρο που αναφέρεται ότι έχει 3 πλανήτες με ζωή στη κατοικήσιμη ζώνη του, τους ΑτλαντίςΠρομηθέα και Δαίδαλο, οι οποίοι έχουν αναφερθεί από την επαφική κοινότητα, αλλά και από τους διάσημους απαχθέντες Μπέτη και Μπάρνεϋ Χιλ, όπως και από τον πρώην πυρηνικό φυσικό της Περιοχής 51, Μπόμπ Λαζάρ. Μάλιστα στον χάρτη του έδωσε στη δημοσιότητα η Μπέτη Χιλ, ο οποίος της αναλύθηκε από τον εξωγήινο απαγωγέα της και αρχηγό του σκάφους που επιβιβάστηκε, και ο οποίος χάρτης αποδείχθηκε αληθινός και ακριβής στη συνέχεια… σε αυτόν είναι σημειωμένοι οι αστρικοί λεωφόροι των κοντινών αστέρων που περιλαμβάνουν τον δικό μας Ήλιο, τον Ζήτα2, τον Άλφα Μενσαέ, τον Ταού Σέτι, τον 82 Εριντάνι, τον Γκλίζε 86, τον Γκλίζε 59, τον Γκλίζε 67, τον Ταού 1 Εριντάνι, τον Πίσιουμ 54 και τον Πίσιουμ 107… χωρίς όμως να αναφέρονται τα ονόματα των δικών τους πιθανών κατοικήσιμων πλανητών.
Ένας ακόμα «επαφικός» πλανήτης με ζωή, είναι ο Κόλντας(Koldas), ένας πλανήτης που βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν και τον κατοικούν οι Κολντάσιανς, ανθρωποειδή όντα που ανήκουν στην Ομοσπονδία των Valdar. Λέγεται ότι η Ιαπωνική κυβέρνηση έχει επαφή μαζί τους, η οποία όμως παραμένει κρυφή, όπως και η κοινή μυστική τους βάση. (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)

Συνεχίζεται...

 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ''ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ'', 22/08/2015.(UPDATED) 

Tο Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015, στις 11:30 το βράδυ, ο ερευνητής Χάρης Κουτσιαύτης μέσα από τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή ''Κώδικας Μυστηρίων'' του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV, αποκάλυψε για πρώτη φορά πανελλαδικά την πιο ολοκληρωμένη λίστα πλανητών που φιλοξενούν ζωή... με στοιχεία που συνέλεξε από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις της η ΝΑΣΑ, εξωγήινα ραδιοσήματα που έφτασαν στη Γη, θεϊκές κατοικίες που καταγράφονται από την αρχαιότητα, και μαρτυρίες απαχθέντων, επαφικών και εκδιωχθέντων επιστημόνων των μυστικών υπηρεσιών!

Αυτά και ακόμη περισσότερα στον "Κώδικα Μυστηρίων" που ακολουθεί:


ufotruth-gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com