Translate

Υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους επανέρχεται ... μετά από 54 χρόνια, χάρη σε έναν αστρικό χάρτη!

Ένας ειδικός των στατιστικών επιστημών ονόματι David Saunders έφερε ξανά στο
προσκήνιο μια υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους που είχε μπει σε αρκετά πρωτοσέλιδα εφημερίδων την δεκαετία του 1960.
Η Μπέττυ και ο Μπάρνεϊ Χιλλ από το Νιου Χάμσαϊρ των Ηνωμένων Πολιτειών ισχυρίζονταν πως είχαν απαχθεί από εξωγήινους, οι οποίοι εξέτασαν τα μάτια, τα αυτιά, τη μύτη και τον λαιμό τους.
«Είπαν ότι ήθελαν να ελέγξουν το νευρικό μου σύστημα», είχε αναφέρει η Μπέττυ, η οποία έφυγε από την ζωή το 2004.a«Προσπάθησαν να εισχωρήσουν ένα εργαλείο που έμοιαζε με σύριγγα στο σώμα μου, κάτι που προκάλεσε πόνο και σταμάτησαν», είχε πει.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι εξωγήινοι έβρισκαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην σκελετική δομή του άνδρα της.
Η ιστορία της γυναίκας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, ένας υπνωτιστής την είχε βοηθήσει να θυμηθεί λεπτομέρειες από το ταξίδι της, κάνοντάς την να σχεδιάσει ένα χάρτη ο οποίος έδειχνε από που έρχονταν οι εξωγήινοι.
Πενήντα τέσσερα χρόνια μετά, ένας ειδικός ονόματι David Saunders έρχεται να δικαιώσει την Χιλλ και τον άντρα της, ισχυριζόμενος ότι ο χάρτης που σχεδίασε η γυναίκα θυμίζει τον αστερισμό Zeta Reticuli.
Τα πράσινα ανθρωποειδή που έπεσαν στην Ουγγαρία τον 17ο  αιώνα, στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930, στο Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό των Η.Π.Α το 1947, στη Βόρεια Ευρώπη που συνάντησαν τον Θησέα το 2005, έχουν μέσα τους χλωροφύλλη, ενώ έχουν και απογόνους που ονομάζονται Γκρίζοι (Greys). Γνωρίζουμε ότι μιλούν κυρίως την Ελληνική Κοσμική διάλεκτο,αλλά έχουν και δική τους διάλεκτο. Είναι δισεκατομμυρίων ετών, κατάγονται από τον αστερισμό Ζήτα Ρετίκουλι και έχουν παραδεχτεί, ότι τους δημιούργησε ο Κένταυρος Χείρων επί της Γαίας. Οι φυλές των πράσινων-γκρίζων που επισκέπτονται τη Γαία είναι δημιουργημένοι σε εργαστήρια σε πειραματικές φιάλες και δεν έχουν γενετικά όργανα. Τα αρχικά πράσιναανθρωποειδή, ήταν πρόσμιξη ανθρώπου και σπόρου από γρασίδι. Έτσι ο οργανισμός που είχε προκύψει ήταν σαν υπερμεγέθης βλαστός με πολλά χόρτα και ανθρώπινο κεφάλι. Τέτοια ανθρωποειδή μας έχουν δείξει σε φωτογραφίες οι επισκέπτες του διαστήματος. Δεν είχαν ούτε χέρια, ούτε πόδια. Για αυτή τους την καταγωγή δεν είναι καθόλου περήφανα τα πράσινα ανθρωποειδή, ενώ αποκαλούν τους προγόνους τους και κατώτερα όντα. Αργότερα οι Κένταυροι άλλαξαν την αναλογία ανθρώπου και φυτού στο γονιδίωμα των πειραμάτων τους, βάζοντας περισσότερο ανθρώπινο γονιδίωμα και δημιούργησαν πράσινο ανθρωποειδές με μαύρα μάτια για να απορροφάει το φως και να βλέπει στο διάστημα. 
συνάντηση με εξωγήινους,δυτικοί με πράσινους,πράσινη ανάπτυξη      ζήτα ρετικουλι,καταγωγή εξωγήινων,αστερισμός ρετίκουλι,zeta reticuli



O ίδιος αναφέρει πως θα ήταν αδύνατο η Χιλλ να σχεδίασε τυχαία το συγκεκριμένο σύστημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η απαγωγή αποτέλεσε πραγματικό συμβάν και όχι αποκύημα της φαντασίας του ζευγαριού.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com