Translate

GAP: Ελπίζω να κερδίσει το "ναι" και μετά να δημιουργηθεί "κυβέρνηση εθνικής ενότητας" ... Μ΄ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι προδότη!



«Aν υπερισχύσουν οι συγκινήσεις και η ρομαντική ιδέα της μάχης του Δαβίδ κατά του Γολιάθ θα κερδίσει το "όχι". Αν στηριχθούν το συμφέρον της χώρας και η λογική (δλ. η πλήρης υποδούλωση στους Γερμανούς και το Δ.Ν.Τ.), θα κερδίσει το "ναι"», υποστηρίζει σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, G.A.P, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «La republica.»
«Δεν υπάρχει παράδεισος και κόλαση, και οι δύο επιλογές έχουν μειονεκτήματα. Εγώ, ασφαλώς, ελπίζω να κερδίσει το "ναι" και αμέσως μετά να δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία, για να εγκριθεί στη Βουλή ο συμβιβασμός. Στη συνέχεια, το φθινόπωρο, όταν θα έχουν ξαναρχίσει οι χρηματοδοτήσεις, θα έχουν ανοίξει οι τράπεζες και με τη χώρα σε κανονική τροχιά, θα μπορούσαν να προκηρυχθούν εκλογές» προσθέτει.
Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα συμβεί αν επικρατήσει το «όχι», ο καταστροφέας της Ελλάδος σημειώνει: «Θα καταλήξουμε σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο. Με την οικονομία να ασφυκτιά, χωρίς χρήματα στις τράπεζες, τους πολίτες που δεν θα πληρώνουν πια τους φόρους και την οικονομία να βυθίζεται. Η κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να κόψει παράλληλο νόμισμα ή να γυρίσει στη δραχμή. Καταστροφή. Κανείς δεν θα μας έδιωχνε από την Ευρώπη, θα αναγκαζόμασταν εμείς να βγούμε χωρίς καν να το πάρουμε είδηση, βήμα βήμα. Και τον πιο υψηλό λογαριασμό θα τον πλήρωναν οι ασθενέστεροι».
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι «οι διαπραγματεύσεις έτυχαν κακών χειρισμών και από τις δυο πλευρές» και εξηγεί ότι «ο Τσίπρας έχασε χρόνο με το να αλλάζει όνομα στην τρόικα και να αποφασίζει αν έπρεπε να διαπραγματευθεί στην Αθήνα ή στις Βρυξέλλες. Έδειξε ένα πρόσωπο στην Αθήνα και ένα άλλο στις Βρυξέλλες, αλλάζοντας στάση πάρα πολλές φορές».
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com