Translate

ΈΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


«Το μάτι του άρχισε να γυαλίζει…» 
Ε, ρε τι έχει να θυμάται ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης, στα απομνημονεύματά του, για εκείνες τις τρεις ημέρες που προηγήθηκαν του σχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου… το 2011…
1kara
Από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα τα σάλια, του άκρως διασκεδαστικά και μόνο λαλίστατου Αδώνιδος, έτρεχαν για να γίνει υπουργός.
«Πρόεδρε αν δεν με κάνεις υπουργό θα αυτοκτονήσω, θα πέσω από το μπαλκόνι του γραφείου σου» κλαυθμήριζε ο γραφικότατος τούτος τύπος.
Έκπληκτος ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ήξερε τι να κάνει… Παρών στο γραφείο και ο πρέσβης Γεώργιος Γεωργίου (στον 5οροφο του κτηρίου της Καλλιρόης) που παρατηρούσε τον τρελαμένο Άδωνι να ανοίγει την πόρτα προς το μπαλκόνι και να κατευθύνεται στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού… Και ο Καρατζαφέρης θα έχανε το «πνευματικό του παιδί»…
Τι τραγωδία! Και έτσι ο Άδωνις κέρδισε επάξια τη θέση του υφυπουργού ναυτιλίας και μετά χτυπούσε χαρωπά τα χεράκια του φωνάζοντας: «ΩΩΩΩΩΩΩ πρόεδρε, φανταστικά, και γαμώωωω, ΩΩΩΩΩΩ πρόεδρε σε ευχαριστώ»!
Μην τον κατηγορούμε άδικα όμως όλη την ώρα αφού και αυτός πιεζόταν από τα απειλητικά τηλεφωνήματα, της Ευγενίτσας ντε, της Μανωλίδου ντε, που τον έκραζε: «Μπουμπούκο αν δεν γίνεις υπουργός να μη ξαναγυρίσεις σπίτι…»
Ε, ρε κατακαημένη Ελλάδα κάτι φρούτα εποχής που βγάζεις! Και σερνικά και θηλυκά…

makeleio
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com