Translate

Άρχισε η ελευθέρωση λαθρομεταναστών από τα κρατητήρια Αμυγδαλέζας. Τους ξεφόρτωσαν στην πλατεία Καραϊσκάκη

ÁÈÇÍÁ-"ÓÊÏÕÐÁ" ÔÇÓ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁÓ ÌÅ ÓÊÕËÉÁ ÓÔÇÍ ÏÌÏÍÏÉÁ  ÃÉÁ  ÐÑÏÓÁÃÙÃÅÓ ÐÁÑÁÍÏÌÙÍ ÌÅÔÁÍÁÓÔÙÍ.(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Η πληροφορία του Πολεμικού Ημερολογίου:  Όντως ελευθερώθηκαν 20 μετανάστες, όμως και οι 20 μεταφέρθηκαν με λεωφορεία της Αστυνομίας (όχι από τα μυστικά, αλλά από τα κανονικά με τους φάρους)
περίπου στις 5 το απόγευμα τους αποβίβασαν στην πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείου) κοντά στο Σταθμό του ΜΕΤΡΟ “ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ”.
Η είδηση όπως παρουσιάστηκε  από το thedoc.gr:
Ελεύθεροι οι πρώτοι 20 μετανάστες από την Αμυγδαλέζα- Πορεία το απόγευμα του Σαββάτου
Σε ισχύ τίθενται οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για το οριστικό κλείσιμο του κέντρου κράτησης μεταναστών. Θετικά “βλέπουν” οι διεθνείς οργανισμοί την κυβερνητική πολιτική για το μεταναστευτικό.
Οι είκοσι πρώτοι κρατούμενοι μετανάστες από το κέντρο της Αμυγδαλέζας ελευθερώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.
Οι περισσότεροι από τους πρώτους είκοσι είναι άνθρωποι που έχουν ζητήσει άσυλο και κρατούνταν καταχρηστικά. Άλλοι βγήκαν με απόφαση αναβολής απομάκρυνσης για έξι μήνες.
Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό έγιναν δεκτές με θετικά σχόλια από διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μετά το Περιφερειακό Γραφείο Ευρώπης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ανακοίνωση έβγαλε και η Ύπατη Αρμοστεία στην Ελλάδα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της και καλώντας την κυβέρνηση να αλλάξει και τα υπόλοιπα προβληματικά σημεία της πολιτικής για το άσυλο και τη μετανάστευση.
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com